Meazza Posted June 12, 2016 Author Posted June 12, 2016 (edited) Posto nas se prijavilo samo sestorica predlazem da ovaj turnir ne bude svetski kup nego neko drugo nezvanicno takmicenje. (Trofej ce se naravno racunati.) Samo treba da smislim odgovarajuci naziv. Takodje, treba da odigramo makar jednu probnu utakmicu da vidimo kako radi onaj server. Jeste li svi uspeli da se povezete? Edited June 12, 2016 by IndridCold
MiddleClass Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Ja kasnim. Veceras cu ti ovdje poslati tim i odraditi tu registraciju. Dzojped znam gdje mi je, ali u tom stanu nema nikoga so preksutra. Ako budemo ranije igrali uzecu od komsije.
Meazza Posted June 12, 2016 Author Posted June 12, 2016 Nema problema, nego kako najbolje da odradimo zreb?
MiddleClass Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Dvije grupe po tri ekipe pa polufinale i finale. A sastav grupa onako kako smo se ovdje prijavljivali.
Meazza Posted June 12, 2016 Author Posted June 12, 2016 You're a fucking genius! Grupa A: Urugvaj Italija Engleska Grupa B: Nemacka Brazil Holandija Utakmice ce se igrati na italijanskim stadionima posto njih ima najvise (San Siro, Olimpico, Delle Alpi, Ennio Tardini). Turnir ce se zvati Italian Open.
Meazza Posted June 12, 2016 Author Posted June 12, 2016 Sta ima prednost, gol razlika ili medjusobni susreti, ili se igra majstorica u slucaju istog broja poena? Sta ako sve tri utakmice u grupi budu neresene?
189- Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 (edited) medjusobni imo. ako sve tri neresene onda sve opet odigrati jos jednom ;D kako igramo? ja sada imam nekih pola sata slobodno. nego kako treba namestiti ove represtacije Edited June 12, 2016 by 189-
Meazza Posted June 12, 2016 Author Posted June 12, 2016 Nista ne namestas, to cu ja naknadno da uradim, posaljem i objasnim kako se ubacuje. A probnu utakmicu igramo sa default sastavima i sa bilo kojim ekipama, cisto da vidimo na sta lici konekcija i da li ce previse da laguje. Ako budu sve tri neresene, onda dve ekipe koje su dale vise golova prolaze dalje. Npr: A - B 2:2 A - C 1:1 B - C 0:0 1) A sa gol razlikom 3:3 2) B (2:2) 3) C (1:1) Ako prve dve imaju istu gol razliku onda se igra majstorica sa produzecima i penalima da se vidi ko je prvi a ko drugi.
MiddleClass Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Moze tako, prvo medjusobni pa onda broj datih golova. Nego, mogu li ja nekako gledati utakmicu protivnika? Biljezi li taj server rezultat i kako to ide uopste? IC me dobije 6:0, a ja prijavim da je 1:2 za mene. :D
Meazza Posted June 12, 2016 Author Posted June 12, 2016 Zapravo, prvo medjusobni, pa gol-razlika, pa broj datih golova. U slucaju svih neresenih rezultata mora da se primenjuje ovaj poslednji kriterijum. Moze cak i da se gleda uzivo. Ja sam razmisljao o tome da snimamo utakmice ili barem higlights-e sa golovima. I onda postavimo na youtube i popularisemo sesticu ovde na forumu. Ali prvo da vidimo da li uopste moze da se odigra bez ogromnog laga. :D
Meazza Posted June 12, 2016 Author Posted June 12, 2016 I mislim da server belezi svaki rezultat i pravi cak i rang liste ucesnika.
MiddleClass Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 (edited) Da, da jasno. Registrovao sam se. Moram jos skinuti onaj pes6stars hosts file i to je valjda to. E da i da posaljem spisak igraca naravno. Sto se tice laga? Jesi li igrao kad online i kako je to radilo? Edited June 12, 2016 by MiddleClass
Meazza Posted June 12, 2016 Author Posted June 12, 2016 Kad sam igrao sa ljudima iz Srbije bio je minimalan. Ali to je bio drugi server, mada pretpostavljam da nema razloga sad da bude drugacije.
MiddleClass Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 A dje cemo se prozivati u pauzama meceva? Haxball je imao chat.
Recommended Posts