Meazza Posted June 9, 2016 Author Posted June 9, 2016 (edited) Tacno, niti znam da igram niti sam zainteresovan. :) A tebi niko ne brani da igras to sto volis, samo napred. Edited June 9, 2016 by IndridCold
Pokojni Ruxin Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Ne igram ja ništa, samo zajebavam Mislim da sam poslednje overio valjda 2015. par partija. Činilo mi se da je dosta dobro odrađen i zabavan fudbal, šta znam. Kako god, samo vi udrite. :)
Meazza Posted June 9, 2016 Author Posted June 9, 2016 Jasno mi je sad. Ali mi je opet glupo da se ponistavaju golovi iz cutbacka. Tj, moze dogovor da ne vaze sa 11m i vise ili van 16m, ali sa 5m mi ga je bzvz ponistavati. Kako se sutira ovo? Strelica kontra od gola i sut ili? Uopste ne moras da drzis nikakvu strelicu, samo pritisnes kocku. It's that easy. Slazem se, ni ja ne bih ponistavao sa 5 metara ili kad je gol potpuno prazan.
189- Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 igrao sam skoro svaku verziju pesa i fife od sestice i nijedna nije ni blizu gameplayu. pricao sam o tome na igrama.
MiddleClass Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 (edited) @IC I kako onda rjesavati akcije kad imas igraca samog i posaljes mu pravovremeni pas po zemlji? :) Edit: tj. Da li je moguce sutnuti posle povratnog pasa, a da se ne prekrsi ovo pravilo? Edited June 9, 2016 by MiddleClass
Meazza Posted June 9, 2016 Author Posted June 9, 2016 (edited) Primis loptu i sutnes. Ako je gol nebranjen, a ti si na pet, deset metara od gola, moze i ovakav sut. Ako mu lopta dolazi ispred, a ne iza ledja, onda nece ni biti cutback, smes da sutnes na prvu. Sto se mene tice, mozemo prvo prvenstvo i bez ovog pravila da igramo dok se ne naviknete. Edited June 9, 2016 by IndridCold
MiddleClass Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Jasno, jasno. Hvala na pojasnjenu. :) Znam dje mi je dzojped, ali nemam pes 6 na laptop. Ima jedna verzija na kikesu sa 20 i kusur sidera pa cu nju skinuti.
MiddleClass Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Normalno. Trio fantastiko naprijed Kirsten i Tomas Miler, a malo iza njih Balak.
Meazza Posted June 9, 2016 Author Posted June 9, 2016 Ja uzimam Urugvaj. Igraci iz pedesetih plus Godin, Forlan, Luis Suarez i Kavani. Spoj mladosti i iskustva.
Meazza Posted June 9, 2016 Author Posted June 9, 2016 Znaci, do sada su potvrdili ucesce: 1) InduriduKorudu: Urugvaj 2) Koltrejn: Engleska 3) Orasi: Italija 4) 189: Brazil 5) Middle: Nemacka
John Coltrane Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Engleska Golmani: Gordon Benks Piter Silton Odbrana: Stjuart Pirs Bobi Mur Adams Kembel Esli Kol Vezni: Bekam Skols Barns Dzerard Gaskoin Bobi Carlton Brajan Robson Napad: Sirer Oven Lineker Runi Hrst *spisak je brzinski iz glave i podlozan je promenama. Takodje skrecem paznju da nisam non-stop dostupan zbog prinove, pa ako to remeti turnir slobodno ubacite nekog umesto mene.
Meazza Posted June 9, 2016 Author Posted June 9, 2016 Super si sastavio :), ne treba da budes non-stop dostupan, utakmice se igraju kad se dogovorimo, jedan takmicar igra najvise 5 utakmica ako stigne do finala. Prvo da nadjemo svih 8 ucesnika, pa da obavimo tehnicke pripreme, odigramo nekoliko prijateljskih utakmica za zagrevanje pa tek onda. :)
189- Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 brazil golmani tafarel julio cesar dida odbrana cafu maicon roberto carlos dani alves marcelo lucio thiago silva juan sredina ronaldinho kaka rivaldo juninho pernambuncano emerson oscar gilberto silva denilson napad ronaldo adriano neymar hulk birao sam one igrace koje sam gledao. verovatno sam jos nekoga i zaboravio.
Recommended Posts