June 16, 20168 yr Ubi me Dzonara 2-1, nije ni cudo sto sam bio jalov u napadu kad je udarna igla bio Peter Crouch . Nisam skapirao kako da trazim pauzu i kako da iskljucim automatsko menjanje igraca u odbrani ?
June 16, 20168 yr Odigrasmo Aleksandar i ja jedan derbi. IC kako da vidim da li sam uspeo dobro da ubacim fajl koji si malopre okacio? ides u edit, pa u edit player i tamo pogledaj bilo koji tim lako ces skapirati da li si dobro uradio. Mada, ne mozes nikako da pogresis. Ja sam ubacio.
June 16, 20168 yr Shirer i Lineker u spici :) Uspeo. Mislim da cu u HT GER-POL biti slobodan za 1 tekmu @ IC
June 16, 20168 yr Meni offline stoje editovani timovi, ali malopre skad smo igrali IC i ja, bili su oni default, needitovani. (Puklo pri 2-0 za njega.)
June 16, 20168 yr Author Sad to meni nije jasno, kako offline hoce, a online nece. Odakle igrica vuce podatke online? Na onom starom serveru to je htelo.
June 16, 20168 yr Author weenie, ajde idi u onaj friendly lobby. Mozda tu hoce da sljaka To ti je dobra ideja.
June 16, 20168 yr Kakve ima veze koji je lobby? Sad smo vas pratili Aleksandar i ja, ali ste pobegli...