Weenie Pooh Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 (edited) Vinija bez Luis Garcije ni ne uzimam za ozbiljno Joj kakav sam kreten, pa kako Lucha da zaboravim :( :( :( To je kao da MiddleClass sastavlja španski tim i ne stavi #MilicuLjubicu. Indrid, ako nije kasno, ubaci mi molim te Luisa Garsiju umesto npr. Kokea. I ako može Di Stefana umesto Guardiole. (Inače što se tiče shot technique, Torres 90 a Villa 87. Dakle ako nije do tehnikalija, onda su mi prosto palčevi prestarili za ovih 10 godina.) Edited June 16, 2016 by Weenie Pooh
John Coltrane Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Aleksandre ajde napravicu ja PPP pass je ziga pa da odigramo jednu
Meazza Posted June 16, 2016 Author Posted June 16, 2016 Ne znam, nisam gledao tvoje utakmice. Kazem ti, meni je sutiranje potpuno normalno osim ako ne sutiram iz nekog zajebanog ugla ili ako imam igraca na ledjima (u tom slucaju dolazi do izrazaja ocena body balance). Nisam jos napravio ekipe, ne brini. :)
Meazza Posted June 16, 2016 Author Posted June 16, 2016 Koltrejn, ajde ubaci option file, pa da ja i ti probamo jednu tako.
Weenie Pooh Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Okej, ali koji lobi da izaberem? Ona dole, neki basic nešto. Bar smo taj koristili danas.
Weenie Pooh Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 (edited) Ajde. Nego, apdejtovana Španija: Casillas Reina Zamora Arbeloa Camacho Gordillo Hierro Nadal Pique Puyol Ramos Alonso Di Stefano Guardiola Iniesta Luis Enrique Luis Garcia Suarez Xavi Butragueno Raul Torres Villa Edited June 16, 2016 by Weenie Pooh
Meazza Posted June 16, 2016 Author Posted June 16, 2016 No hay problemas. Nego uradi onu proceduru koju sam napisao, ubaci All Stars option file umesto ovog trenutnog. :)
Weenie Pooh Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Ubacio, i evo me u sobi sa Roninom i Aleksandrom ali tebe ne vidim?
Meazza Posted June 16, 2016 Author Posted June 16, 2016 E cekaj me, sad cu ja. Sa tim option fajlom ne mozes da igras protiv njih jer ga nisu ubacili, samo sa mnom.
John Coltrane Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Odigrasmo Aleksandar i ja jedan derbi. IC kako da vidim da li sam uspeo dobro da ubacim fajl koji si malopre okacio?
Recommended Posts