Jump to content

Copa América Centenario

CA2016 22 members have voted

1. 1. Ko osvaja

• Argentina
    • Brasil
    • Chile
    • USA
    • Mexico
    • Colombia
      0
    • Uruguay
    • Paraguay
      0
    • Ecuador
      0
    • Costa Rica
      0
    • Peru
      0
    • Ne znam

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Dimitrije, Vasicu, Gandalfe, Peter Fan razbicemo vas sutra.

Viva la Tri !

:P

hqdefault.jpg

Viva la Tri !

Мало морген™.

Čovjek kojem je Felipe Melo uništio karijeru u dva poteza.

Што, добио је шансу поново и опет испао тежак слепац. 

Viva la Tri !

Ja navijam za reprezentaciju Srbije, a sto se tice reprezentacije SAD njih simpatisem jer u njihovoj zemlji zivim.  Sto se tice La Tri, oni imaju zastavu boje (Velike) Kolumbije ali nisu Kolumbija.  Mislim da ce SAD da ih pobedi, doduse na izgaranje i pozrtvovanje, ali to je stil kojim SAD igraju.

Viva la Tri !

Ja za SAD navijam, osim kad igraju protiv Srbije (sto mi se cini nije bio slucaj jos od '98 u Francuskoj), ali ne bi mi bilo zao ni da Ekvador dobije. Sto bi najvjerovatnije i znacilo kraj Klinsmana na klupi SAD. A tome ne znam kako da se ocitujem.

Ja za SAD navijam, osim kad igraju protiv Srbije (sto mi se cini nije bio slucaj jos od '98 u Francuskoj), ali ne bi mi bilo zao ni da Ekvador dobije. Sto bi najvjerovatnije i znacilo kraj Klinsmana na klupi SAD. A tome ne znam kako da se ocitujem.

Ако би Клинсман отишао са клупе, пораз није велика цена.

Klinsman ce da ode osim ukoliko SAD ne udju u finale.  Moja najveca zamerka Klinsmanu je izbegavanje nekolicije kreativnih igraca SAD za racun trkaca i izgaraca.  Pogotovo ako je rec o igracima koji igraju u Nemackoj.  Proslog SP se odrekao Donovana, jedinog kretaivnog americkog igraca.  Ovog puta se odrekao Li Ngujena, klasicne 10-ke i kreativca koji nije na nivou Piksija ali koji je dovoljno dobar da igra i u srpskoj reprezentaciji.  Medjutim kada Klinsman ode, ko ce da ga zameni?  To  je jos veci problem.

Go, go, USA!

Sent from my MotoG3 using Tapatalk

Ameri igraju ko Barsa u odbrani, pokriva se covek a ne prostor i nasi ne mogu da se snadju jer se slabo krecu bez lopte (moj utisak).

Odbrana suplja, jedino nas vadi Arturo Mina koji je tri puta odlicno reagovao u izglednim situacijama za Amere.

Zasluzeno vode Ameri.

Bedoja zasrao dve odlicne kontre

Sent from my MotoG3 using Tapatalk

umalo gol za ekv

I cist penal nad Valensijom nije sviran.

Sta je sad ovo svirao sudija?

po crveni za oba tima

2-0 dobro su ih odradili dempsey i zardes

lepa akcija arroyo za 2-1