June 15, 20168 yr Dimitrije, Vasicu, Gandalfe, Peter Fan razbicemo vas sutra. Viva la Tri ! Мало морген. Čovjek kojem je Felipe Melo uništio karijeru u dva poteza. Што, добио је шансу поново и опет испао тежак слепац.
June 15, 20168 yr Dimitrije, Vasicu, Gandalfe, Peter Fan razbicemo vas sutra. Viva la Tri ! Ja navijam za reprezentaciju Srbije, a sto se tice reprezentacije SAD njih simpatisem jer u njihovoj zemlji zivim. Sto se tice La Tri, oni imaju zastavu boje (Velike) Kolumbije ali nisu Kolumbija. Mislim da ce SAD da ih pobedi, doduse na izgaranje i pozrtvovanje, ali to je stil kojim SAD igraju.
June 16, 20168 yr Dimitrije, Vasicu, Gandalfe, Peter Fan razbicemo vas sutra. Viva la Tri ! Ja za SAD navijam, osim kad igraju protiv Srbije (sto mi se cini nije bio slucaj jos od '98 u Francuskoj), ali ne bi mi bilo zao ni da Ekvador dobije. Sto bi najvjerovatnije i znacilo kraj Klinsmana na klupi SAD. A tome ne znam kako da se ocitujem.
June 16, 20168 yr Ja za SAD navijam, osim kad igraju protiv Srbije (sto mi se cini nije bio slucaj jos od '98 u Francuskoj), ali ne bi mi bilo zao ni da Ekvador dobije. Sto bi najvjerovatnije i znacilo kraj Klinsmana na klupi SAD. A tome ne znam kako da se ocitujem. Ако би Клинсман отишао са клупе, пораз није велика цена.
June 16, 20168 yr Klinsman ce da ode osim ukoliko SAD ne udju u finale. Moja najveca zamerka Klinsmanu je izbegavanje nekolicije kreativnih igraca SAD za racun trkaca i izgaraca. Pogotovo ako je rec o igracima koji igraju u Nemackoj. Proslog SP se odrekao Donovana, jedinog kretaivnog americkog igraca. Ovog puta se odrekao Li Ngujena, klasicne 10-ke i kreativca koji nije na nivou Piksija ali koji je dovoljno dobar da igra i u srpskoj reprezentaciji. Medjutim kada Klinsman ode, ko ce da ga zameni? To je jos veci problem.
June 17, 20168 yr Ameri igraju ko Barsa u odbrani, pokriva se covek a ne prostor i nasi ne mogu da se snadju jer se slabo krecu bez lopte (moj utisak). Odbrana suplja, jedino nas vadi Arturo Mina koji je tri puta odlicno reagovao u izglednim situacijama za Amere. Zasluzeno vode Ameri.