July 21, 20168 yr bravo tomicu kretencino das malom da puca zadnji penal kretenska selekcija izvođača
July 21, 20168 yr Djavola bi odbranio da nije izleteo tri metra. Sudija je obojici dozvoljavao da izlete koliko uspeju da ukradu, ali ovaj ga bas pretera na kraju.
July 21, 20168 yr Bilder je kod svakog penala ranije izlazio sa linije. Sto naravno ne menja cinjenicu da smo zasluzili da ispadnemo.
July 21, 20168 yr Djavola bi odbranio da nije izleteo tri metra. Sudija je obojici dozvoljavao da izlete koliko uspeju da ukradu, ali ovaj ga bas pretera na kraju. +1. Kod svakog je izletao [i Saranov, ali ne toliko].
July 21, 20168 yr uopste mi nije zao sto smo ispali Meni jeste. Iako smo busan kurton, od ovih smo prilicno bolji, a i one Dance bismo izbacili.
July 21, 20168 yr Meni jeste. Iako smo busan kurton, od ovih smo prilicno bolji, a i one Dance bismo izbacili. I barem 18 bodova u grupnoj fazi.
July 21, 20168 yr moracemo tezim putem do lige sampiona....kroz nacionalni sampionat Sent from my GT-I8260 using Tapatalk