Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2016/17

MocaVukotic

Recommended Posts

Posted

Svaka čast Vučiću, kako im je zapušio usta titulom. Sjajna minijatura

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

673

• El Patron

545

• Kreator

532

• ZokiAsov

233

Posted

Dobro, mi mu jos uvek nismo ucestvovali u kampanji sa tortom, sto ne znaci da nam nije zgazeno dostojanstvo ovim saopstenjem.

Posted

Svaka čast Vučiću, kako im je zapušio usta titulom. Sjajna minijatura

kome tačno?

Posted

Zapevati "Vučeliću p...", da vidimo da li će premijer i izabrani predsednik da stane u njegovu odbranu.

:thumbup:

Posted

Partizanu

Partizan je širok pojam, budi precizniji.

Posted

Dobro, mi mu jos uvek nismo ucestvovali u kampanji sa tortom, sto ne znaci da nam nije zgazeno dostojanstvo ovim saopstenjem.

Dostajantvo vam je zgaženo kukanjem na progon dok vam predsednik i premijer lično poklanja titulu kao gest dobre volje

Posted

Partizan je širok pojam, budi precizniji.

Grobarima

Posted

Dostajantvo vam je zgaženo kukanjem na progon dok vam predsednik i premijer lično poklanja titulu kao gest dobre volje

Ovo je glupostina veka, ali ja ne moram da dajem casove logike for free. :)

Posted

Grobarima

jeste, odmah su prestali da skandiraju Vučiću pa ih uprava iz tog razloga moli da prestanu :lol:

Posted (edited)

De de nije to ništa trašno. Samo kaljuga srpskog fudbala uvaljana u kaljugu srpske politike

jeste, odmah su prestali da skandiraju Vučiću pa ih uprava iz tog razloga moli da prestanu :lol:

Mogu sad da skandiraju koliko hoće, obesmišljeno je

Edited by levi
Posted (edited)

.

Edited by levi
Posted

Mogu sad da skandiraju koliko hoće, obesmišljeno je

kontaš da je situacija ista od prvog momenta, navijači* skandiraju, uprava mu se uvlači u bulju i da i dalje ništa nije drugačije niti je skandiranje obesmišljeno?

*jasno je koji deo navijača

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...