Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2016/17

MocaVukotic

Recommended Posts

Posted

Ko je ovaj naociti gospodin u sivom sakou sa sivim kacketom sto sedi ispred Curkovica?

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

673

• El Patron

545

• Kreator

532

• ZokiAsov

233

Posted

Ko je ovaj Nevolja sa Iron maiden shirtarom? :s_w:

Posted

Kontroliši se, nisi sam. zakačićeš nekoga

ti se redovno sam zakačiš.treba ti neko vreme al si bar temeljan
Posted

Ko je ovaj naociti gospodin u sivom sakou sa sivim kacketom sto sedi ispred Curkovica?

arkan?
Posted

Postoji priča da se pregovara da mogu gledaoci prisustvovati poslednjoj utakmici u prvenstvu protiv Mladosti na JNA, a da finale kupa bude u rupi.

Posted

Postoji priča da se pregovara da mogu gledaoci prisustvovati poslednjoj utakmici u prvenstvu protiv Mladosti na JNA, a da finale kupa bude u rupi.

zar nije finale kupa u NS?

Posted (edited)

Bilo ranije tako najavljeno, a sada na sajtu organizotora (FSS) kup takmičenja stoji Beograd.

edit: inače Partizan - Voždovac sudi Dragan Čolović, a Maji Vujoviću zapao voljeni klub.

Edited by J-♣
Posted

Očekujem mnogo od Čole... :fantom:

Posted

da li će voždovac još jednom iznenaditi...

Posted

http://www.mozzartsport.com/vesti/slovenacki-savez-nikolic-cist-kazna-se-prenosi-u-drugu-zemlju-samo-u-slucaju-ako-savez-trazi/167132

Slovenci: Nikolić čist, kazna se prenosi u drugu zemlju samo ako Savez traži - mi nismo        

"Ostale kazne se prenose na druge zemlje samo ako savez u čijoj je ingerenciji došlo do kršenja disciplinskog pravilnika zatraži da se one prenesu. Mi to nismo tražili jer smatramo da je Nikolić odslužio suspenziju", objašnjava Krajnik.

Posted

Mozda je i bolje sto se protiv Vozdovca igra bez publike, prethodnih sezona smo lakse dobijali utakmice pred praznim tribinama.

Ne pamtim da smo kiksnuli nekad na JNA u skorije vreme kad se igralo bez publike... moguce da sam zaboravio neku utakmicu.

Posted

teacher ga harpunirao za sreću.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...