adasevic Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 Ko je ovaj naociti gospodin u sivom sakou sa sivim kacketom sto sedi ispred Curkovica?
bradilko Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 Kontroliši se, nisi sam. zakačićeš nekogati se redovno sam zakačiš.treba ti neko vreme al si bar temeljan
bradilko Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 Ko je ovaj naociti gospodin u sivom sakou sa sivim kacketom sto sedi ispred Curkovica?arkan?
Mark Rothko Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 Postoji priča da se pregovara da mogu gledaoci prisustvovati poslednjoj utakmici u prvenstvu protiv Mladosti na JNA, a da finale kupa bude u rupi.
teacher Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 Postoji priča da se pregovara da mogu gledaoci prisustvovati poslednjoj utakmici u prvenstvu protiv Mladosti na JNA, a da finale kupa bude u rupi. zar nije finale kupa u NS?
J-♣ Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 (edited) Bilo ranije tako najavljeno, a sada na sajtu organizotora (FSS) kup takmičenja stoji Beograd. edit: inače Partizan - Voždovac sudi Dragan Čolović, a Maji Vujoviću zapao voljeni klub. Edited May 11, 2017 by J-♣
El Patron Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 http://www.mozzartsport.com/vesti/slovenacki-savez-nikolic-cist-kazna-se-prenosi-u-drugu-zemlju-samo-u-slucaju-ako-savez-trazi/167132 Slovenci: Nikolić čist, kazna se prenosi u drugu zemlju samo ako Savez traži - mi nismo "Ostale kazne se prenose na druge zemlje samo ako savez u čijoj je ingerenciji došlo do kršenja disciplinskog pravilnika zatraži da se one prenesu. Mi to nismo tražili jer smatramo da je Nikolić odslužio suspenziju", objašnjava Krajnik.
El Patron Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 Mozda je i bolje sto se protiv Vozdovca igra bez publike, prethodnih sezona smo lakse dobijali utakmice pred praznim tribinama. Ne pamtim da smo kiksnuli nekad na JNA u skorije vreme kad se igralo bez publike... moguce da sam zaboravio neku utakmicu.
Recommended Posts