kud u maglu Simoviću Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 procvetala bela lala... uzećemo kup maršala
ZokiAsov Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Mihajlov brat klasican, kako je nasao lijunarda...
kud u maglu Simoviću Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 morao je da se iskupi za prošlu utakmicu kad je iskasapio nnekog
Kreator Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Ko u najboljim vremenima iz 1-2. Strijelac gola krece pocetkom drugog da se drzi za primicac jer vidi da mu njegov trener sprema omcu. Zivi zid siri noge kao beogradjanka kad Lola Smiljanic kroci na splav. Mihajlov izgleda zaboravio da nije vise crnobeli te igra dupli pas sa Leonardom i ovaj zabija. Posle meca igraci Vozdovca i Partizana zagrljeni ispred juga pjevaju kurva umire, kurva gasi se... :D Sto rece dansver, sami pali sami se ubili. Sta su sve promasili... u prošlom meču napravio neke oštre startove da mu sudija što pre da crveni. smrdi ova tekma na kilometre...smrad dopire iz neke kuće gde piše mozzart.
kud u maglu Simoviću Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 (edited) ... Edited April 6, 2017 by kud u maglu Simoviću
ZokiAsov Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 Srđan Obradović, sudija iza gola koji u 153. Večitom derbiju nije video da je lopta celim obimom izašla van terena pre gola Crvene zvezde, sudiće ponovo Partizanu i to u duelu 29. kola Superlige sa Radnikom. Sco da ne...
katamaran Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 (edited) kakav je to picvajz na tribini/oko stadiona? edit: b92 pise da su navijaci Zvezde kupili karte i napali navijace Partizana na tribini http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2017&mm=04&dd=08&nav_id=1248471 po netu se prica da je medjusobna tuca zbog transparenta Saletu Mutavom. edit: bonus pitanje - 5 minuta produzeno prvo? Sudija igrao iz iksa? Edited April 8, 2017 by katamaran
darkonet Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 u redu je pet minuta nadoknade, bilo je nekoliko prekida plus standardno odugovlacenje gostiju rece komentator to za navijace zvezde, meni deluje bezveze, ko zna mozda je istina, ne znam
katamaran Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 (edited) Nisam gledao, samo mi je bilo neobicno da se prvo poluvreme toliko produzava. Prica o navijacima Zvezde koji kupuju karte za Partizan Radnik mi zvuci krajnje idiotski al ko zna... Edited April 8, 2017 by katamaran
Mark Rothko Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Srđan Obradović se opasno lakta za internacionalca... Duvaj ga Glođoviću.
Godfrey Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 (edited) kakav je to picvajz na tribini/oko stadiona? edit: b92 pise da su navijaci Zvezde kupili karte i napali navijace Partizana na tribini http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2017&mm=04&dd=08&nav_id=1248471 po netu se prica da je medjusobna tuca zbog transparenta Saletu Mutavom. edit: bonus pitanje - 5 minuta produzeno prvo? Sudija igrao iz iksa? Malo skretanje priče sa studenata na navijače, ništa posebno Ova tuča, nothing to see move along Ovo za 5 minuta, kako da ti kažem da je ok pitanje, ali da si krastavac..mehh Edited April 8, 2017 by Godfrey
Recommended Posts