Jump to content

FK PARTIZAN 2016/17

Featured Replies

Onaj mesar Culum je takodje jedva docekao da uleti u guzvu.

Rad inace ima solidnu ekipu, dosta iskusnu, napad im je slab. Solidnu su ekipu sklepali, maras i pajovic u odbrani, drincic i culum, a tu je i rodic, igrao za malme u ls solidno. Borko Veselinovic u napadu.

Edited by El Patron

Gde nam je kums? Pobedismo a njega nema

tek sam sinoć kasno odgledao reprizu, i smorio me onaj fašizam žešće, pa mi bilo glupo da bilo šta prokomentarišem

united force, maraš, pa stoka rasistička iz žurnala

:(

Kazu ova gamad iz rada da je everton vredjao Srbe i Srbiju. Napalm. 

Prvi čovek Superlige: Navijači Rada su korektni, Everton je preterao

- Ono što se desilo na Banjici u nedelju jeste nemili incident, ali svakako je i Evertonova reakcija bila preterana. Mislim da treba da se smire strasti, da se okrenemo fudbalu i sportu. Radovi navijači su korektni, a ne bi bilo u redu da svi ispaštaju zbog ispada jednog ili dvojice neodgovornih pojedinaca - ističe Lazović za Informer.

Kazne za rasizam u fudbalu su rigorozne, a jedna od mogućih je i izbacivanje kluba iz lige. Ipak, Lazović odbacuje tu mogućnost.

- Kazne za Rad će biti sigurno. Izbacivanja iz lige neće, jer to bi bila pretenciozna kazna - objašnjava predsednik Zajednice Superlige.

I onda se čudimo što se incidenti na sportskim borilištima ponavljaju.

http://sportskacentrala.com/index.php?s=read&cat=1&id=175731

Nabijem ga bas na kurac, a i onu kuravu Jelenu Polic fudbalerku Rada

http://fudbal.hotsport.rs/2017/02/21/jelena-polic-za-hotsport-niko-ne-govori-da-je-everton-vredao-i-udarao-igrace-rada-video/

sramota!! ima li gore od ovog? no šta radi naš voljeni fk partizan? jel govna iz uprave ćute?igrači?treneri?

• Author

izdali su neko kilavo saopštenje

Kakvi govnari sunce ti jebem :isuse:

Da se složimo da su naši igrači najveća govna.

Bozinov u Kini na godinu dana, plata milion 

Igra visoki napadač kao u danima kada ga je Siniša Mihajlović video kao ključanog ofanzivca reprezentacije.

Radio je burek s'mesom.  :Hail:

Zaslužio je bratko kineski keš i hvala mu na lepom druženju. Nadam se da će što pre biti omogućeno da srpski fudbal, ako već mora da postoji, može da angažuje neograničen broj stranaca u svakom timu a jedini kriterijum koji oni treba da ispune je da ne budu slugeranje nacista i dilera sa šipke.

Edited by Redoran

Cirkus Kina.

Meleon plata u drugo ligasu. :D

A koprcao se nije hteo iz Srbije.

Meni je žal što je onaj mali damnjanovic odaslat za % ako ne lažu, nešto malo što sam ga gledao i raspitao o njemu, kazu da ima potencijala

Izasao je Nikolic u Quote of the Day Guardianovog Fivera za svoj pokusaj svejetoistoizma.

Nego, mala trivia: legenda Partizana Ljubomir Fejsa je osvojio titulu svake godine od 2009, a jedne od godina cak dvije.

Guest
This topic is now closed to further replies.