Jump to content

FK PARTIZAN 2016/17

Featured Replies

Zemlja govnara gde se prekida utakmica zbog vredjanja politicara, a na rasizam se zmuri. Srpskom fudbalu zelim brzu smrt, a svim njegovim funkcionerima dugu i bolnu.

beda.niko ne reaguje na rasizam.a ovo govno iz žurnala je tipično.igrači se raduju posle utakmice sa rasistima..savez ćuti..i fk partizan će da ćuti i pojeo vuk magare po stoti put.neka se nose u 3 pičke materine

beda.niko ne reaguje na rasizam.a ovo govno iz žurnala je tipično.igrači se raduju posle utakmice sa rasistima..savez ćuti..i fk partizan će da ćuti i pojeo vuk magare po stoti put.neka se nose u 3 pičke materine

+1, to je to.

Nisam gledao utakmicu, ajde neko ko je gledao neka napise dal' su se majmunski urlici culi i tokom utakmice i dal' je sudija intervenisao?

Mislio sam da su majmunski krici iskorenjeni sa stadiona. Debilcine sa arene ne mogu da skontaju

ko je komentatorsko govedo?

ono, ja sam preko linka cuo majmunsko urlanje, a on se iscudjava i izneveruje.

Nisam gledao utakmicu, ajde neko ko je gledao neka napise dal' su se majmunski urlici culi i tokom utakmice i dal' je sudija intervenisao?

Evo ti.

A prekidali su utakmicu zbog vređanja premijera, nabijem ga...

mxzYzbe.jpg?1

Srbija 2017. n.e.

Navijaci postavljaju igrace rada, zato su ovi skocili...

Sine, u konkurenciji radovih mandrila sa terena i tribina ipak je Nikolić nekako uspio da ispadne najveće govno.

Šta je uradio Nikolić?

nista - slina.

Zašto Rad nije juče poslat u beton ligu?

A da, ne može se protiv huligana sa tribina...

Zao mi je Evertona. Navijacima zelim kupanje napalmom...

Zašto Rad nije juče poslat u beton ligu?

A da, ne može se protiv huligana sa tribina...

A malo majmunskih krika kad crnac ima loptu, ništa strašno. Mogli su, daleko bilo, premijera da vređaju.

Gde nam je kums? Pobedismo a njega nema

Guest
This topic is now closed to further replies.