katamaran Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 Neko divljanje dok Lalat daje izjavu. Bilo je nesto dodji mamu ti...
El Patron Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 Nikolic sastavio tim kao da nije video u kakvoj je formi Radovic, kako igra drvo Brasanac + stavio sporohodnog Balazica u 11. Pre bi u 2. poluvremenu nesto uradio Mihajlovic da je ostao nego Radovic koji ne moze da potrci. Izbacio Evertona, a ostavio Brasanca, posle toga svaki napad vojvodine zicer.
theanswer Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 da nije lalatović trener tačno bih se obradovao ovom porazu. koje smo mi smeće
El Patron Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 (edited) Nikolic ako ima malo mozga na klupu moraju Gogua, Bogosavac, Brasanac, Saranov, a i Vulicevic, ali nema ko da ga zameni. Pre bih da gledam celavog Stevanovica na golu nego Saranova koji je kao pijan na terenu. Za Goguu ne brinem, posle ove utakmice tesko da ce videti teren kod Nikolica :D Edited August 7, 2016 by El Patron
gone fishing Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 ajde da vidimo sad ima li ćelavi kičmu da zatraži od uprave 3-4 pojačanja ili će da ćuti i ograniči sebe na ivicine i ivanove bombe kako mu je sugerisao pantić u video razgovoru za partizantv
April Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 da nije lalatović trener tačno bih se obradovao ovom porazu. koje smo mi smeće Ne razumem. Zašto Lalas?
Godfrey Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 ajde da vidimo sad ima li ćelavi kičmu da zatraži od uprave 3-4 pojačanja ili će da ćuti i ograniči sebe na ivicine i ivanove bombe kako mu je sugerisao pantić u video razgovoru za partizantvKakvu kičmu da pokaže sad, pa pre 3 dana je došao, valjda se tokom tih pregovora pričalo o tome. Tačno da mi dodje sad sa tom pričom o pojačanjima samo bih mu se nasmejao.Alen je kriminal. Gogua je...pa ne bih ga više zadržavao. Sa stadiona Božinov deluje kao neki debeli izbacivač.
Kreator Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 Jel brasanac neki rodjak akeksandru vucicu ili vazuri? Stvarno ne razumem zasto igra? Ako zelis da ga prodas onda ga sakrij, ne stavljaj ga u teren da vide kupci u kakvom je kanalu taj decko. Vec pet zvanicnih meceva krecemo sa igracem manje.
Goranz Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 Kakva pojačanja, bacili pare na Đurđića i Leonarda (a verovatno se i Radović solidno opario u poslednjem ugovoru u karijeri) i sad nema dalje.
Dr Arslanagić Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 okrećete se obavezama na fashion week-u... +1
ZokiAsov Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 Steta, dobro smo odigrali, ali nece pa nece. Ko da nas je neko prokleo.
Kreator Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 Kakva pojačanja, bacili pare na Đurđića i Leonarda (a verovatno se i Radović solidno opario u poslednjem ugovoru u karijeri) i sad nema dalje. Bogami, ako su stvarno platili 450k za djurdjica onda su stvarno veverice.A sto je najgore, tek sad ce morati da odrese kesu da kupe nekog kvalitetnog plejmejkera jer mi to nemamo. To nisu niti mogu biti krilni igraci ili poluspicevi poput radovica,jankovica,leonarda. Radovic mi deluje kao da je penzionisan pa ponovo aktiviran na silu. Sasa ilic pored njega igra kao mladic.
Recommended Posts