Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2016/17

MocaVukotic

Recommended Posts

Posted

partizan-trening-nikolic-22.jpgOvo ko kad je Sandra dokazivala da Ivanov nije peder.

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

673

• El Patron

545

• Kreator

532

• ZokiAsov

233

Posted (edited)

Amin (za post gone fishinga).

@kums

Koliko sam ja nesto citao, problem je bio sto je nikolic trazio trogodisnji ugovor, pa su se nasli na dve godine, a ne 3 igraca..

Ko zna, mozda si ti u pravu. Videcemo.

Edited by BlackGeorge
Posted

partizan-trening-nikolic-22.jpg

"Slušaj, imam ja za tebe pravo mesto u ekipi - igraćeš zadnjeg veznog sa evertonom."

"Valerij? Šta je bilo? Šta si se umusio nešto? Pa nije sve u instagramu...prebolećeš to, polako. Ajde na teren sad, da mi istrčiš 100 metara za makar 11 sekundi. Važi?"

Posted

Isto. Koga uopšte boli neka stvar za JSL, partije protiv Steaue, Alkmara i Augzburga su nešto što se pamti kao što se pamte Seltik i Groningen.

Ponavljam se ali sta cu. Iskreno jebo titule ako u Evropi ne mozes ni da proviris u grupe ili te tamo svaki put bez greske nakantaju. Da je do mene odrekao bi se svake naredne titule ako bi u evropi svaki put imali sezone u kojima imamo realne sanse za prolece u Evropi.  

A Kiza dok je bio tu je tukao na Evropskom frontu bolje nego svi njegovi prethodnici zajedno.

+1000

Posted (edited)

188775115657a46cd8ad142126301083_w640.jp

Uplasena faca mucenog Gogue :(

Edited by Geo
Posted

Geo a gde nam je Bozinov mislima odluto, boga pitaj...

Posted

Geo a gde nam je Bozinov mislima odluto, boga pitaj...

Oženiću se i manuti kurvi

Posted

... i smrsacu cu ali sada stvarno!

jer samo ako smrsam mogu da se nadam 1 Nataši Saviji!

Posted

Gospodin Djurati

dragan-djuric6.jpg

Хтели смо управо због тога и да се нашалимо на ту тему... Лепа вам је мајица, где сте је купили, имају ли и мушке?

Ха, мушке?! У Италији сам је купио... Овде ће та мода тек да стигне...

Шала је...

Знам, не љутим се... Увек сам ишао испред времена. И ове у Партизану сам модно едуковао...

Кога?

Све! Добро, не све, Толета нисам могао, он је носио беле чарапе, мада је и он напредовао... Али, Ненада, Тумбу, све тамо...

Бјековић и Тумбаковић су одувек били елегантни...

Јесу кад су мене копирали... Једном сам купио неки џемпер у Италији, а они почели да ме прозивају кад су ме видели у клубу: види те боје, види ово, оно... и на крају, а где си купио? Ја им кажем у Бетексу на Теразијама. Кад смо се растали, после сат времена, зове ме Тумба и пита: „Где ти је тај Бетекс на Теразијама 13, није тај број”... Наравно да није. Нашли мене да завитлавају, а појурили одмах да купе исти... Ја сам донео моду у Партизан и то сви они знају... Сви су учили од мене како треба да се обуку – закључио је Драган Ђурић.

http://www.zurnal.rs/fudbal/partizan/37650/djuric-ucio-sam-nenada-tumbu-i-toleta-kako-da-se-obuku-dobro-ne-toleta-on-je-nosio-bele-carape

Posted

Лепа вам је мајица, где сте је купили, имају ли и мушке?

:Hail: 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...