Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2016/2017

Dali_man

Recommended Posts

Posted (edited)

Pošteno.

:0.6:

Znaci resio covek da ga primi...Pa posteno,al mora castis Rumpel .... :jerry:

Edited by Boki Nis
  • Replies 8.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Rumpelstiltskin

1500

• Constantin

1093

• MaErAkLoIJA

825

• Матрикс

795

Posted

Elem, svi smo isti. Tako smo i na početku sezone pričali da sa ovakvom upravom i treba da budemo treći, bolje da se ne ide u (kvalifikacije za) LŠ nego Vučelić i Vazura da zgrnu pare pa u kasu SNSa itd itd a sad se već prešlo na prelazni rok i priželjkivanje protivnika.

Posted

I onda se ljudi čude što se u ovim krajevima za nož u leđa popularno kaže "bugarska posla".

Kad ovoliko postova pročitam na "blizanačku" temu, a pobedi "komšija" ja ću prestanem da pijem pivo. Nisu to Goranče "bugarska posla"...kaže se "bugarska politika", a to ti je na priliku kao, celu godinu kukaš na namešteno prvenstvo, a na kraju prvenstva, kad ga osvojiš, kažeš-nikad regularnije, sve smo sami...ili da ne bude zabune....sa druge strane brda....šta je bre neregularno, pa vi igrate sve iz 2-1, mi nikad poštenije...i na kraju...Kokeza-grobar... valjda sam pojasnio malo :P

Posted

Elem, svi smo isti. Tako smo i na početku sezone pričali da sa ovakvom upravom i treba da budemo treći, bolje da se ne ide u (kvalifikacije za) LŠ nego Vučelić i Vazura da zgrnu pare pa u kasu SNSa itd itd a sad se već prešlo na prelazni rok i priželjkivanje protivnika.

+1

Posted

Pa jbg...vidiš da je to normalno. Samo smo mi malo objektivniji ;)  

P.S. Vidiš da i mi listamo transfermarkt... :isuse:

Posted

Realno gledano, za očekivati je da svi koji nastupe u Evropi prilično brzo dožive brodolom, posebno nakon ovog pravila o smanjenju broja stranaca nauštrb domaćih talenata. Naši timovi su bez stranaca fizički inferiorni (a reklo bi se i tehnički), onaj Ndiaje sam drži celu stranu u Napretku. Ili vaš Noma, momak vrlo dobro igra, vidi se da poseduje tehniku.

Posted

Ja, lično, mislim da je Ndiaje skromnih kvaliteta, soim trkačkih i glumačkih. Što taj zna da iznudi penal. To što dolaze kao "azilanti" kod nas i igra za 'leba i vodu, nema veze s fudbalom. U Kruševcu Ndiaje, pa Sekidika, koji je došao iz Surdulice, pa neki vazdan kroz Javor što su prošli, a da ne pričam o raznim Vašingtonima. Ponekad, ponekad, se "ubode" kao donekle Fripong, ali i on je prosek, kao i Odita....Abubakar Oumaru je druga priča, on je jedan u malom broju koji su odskočili, ali za takve igrače ipak trebaju novci.

Posted

Inače...sutra, i mi i Lučanci dobijamo licencu.

Posted

Inače...sutra, i mi i Lučanci dobijamo licencu.

Kazi i za Vosu, kad si pri informacijama ;)

Posted

Kazi i za Vosu, kad si pri informacijama ;)

Pa nisam, nego tako mi se "javlja".....

source.gif

Posted

Ja ga cenim da ce Toncev izboksuje, kod onog slovenca, jos jedno mesto za kvalifikacije UEFA  <_<

Posted

Ja ga cenim da ce Toncev izboksuje, kod onog slovenca, jos jedno mesto za kvalifikacije UEFA  <_<

Ma jok...će izvisi Zvezda, terza se baš raspričao  :naughty:

Posted

Voša još ima blokadu računa, ako je ono što priča predsednik skupštine kluba Ilić istina, onda ne može da dobiju licencu... ili ja loše shvatam 

Posted

Voša još ima blokadu računa, ako je ono što priča predsednik skupštine kluba Ilić istina, onda ne može da dobiju licencu... ili ja loše shvatam 

Da tražimo da se sednica održi u 06,00 č...dok još NBS nije ažurirala stanje ;)

Posted (edited)

18519599_713118902209329_373638216445157

MANIĆ RADIVOJE (Radnički Niš)

Rođen: 16.01.1972. u Pirotu.
Pozicija u timu: napadač.

KARIJERA:
- 1988 - 1990: Radnički Pirot;
- 1991 - 1992: Radnički Niš;
- 1992: Dubočica;
- 1992/93: Radnički Pirot;
- 1993 - 1996: Radnički Niš;
- 1996 -1997: Busan (Koreja);
- 1998: Cerezo Osaka (Japan);
- 1999 - 2002: Busan (Koreja);
- 2002/03: Radnički Pirot;
- 2003/04: Napredak Kruševac;
- 2004: Radnički Niš;
- 2004 - 2005: Incheon Koreja;
- 2005/06: Radnički Pirot;
- 2006: Sevojno Užice;
- 2007: OFK Mladenovac.

PRVOLIGAŠKA STATISTIKA (ex yu): 6/0.
- 1990/91: 2/0;
- 1991/92: 4/0.

REPREZENTACIJA:
- SR Jugoslavija (1997): 1/0.

Edit... Mnogo jaka fotka  :s_d:
Edited by W.F.C.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...