MaErAkLoIJA Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 Pravi potez !!! Bravoooo !!! Bulatovic i Zile ima da zavrse i bolje posao u paru. O Volkovu necu ni da pricam, nadao sam se da ce da krene i da se ustali u tim ali je ocigledno dosao da se zajebava a tim ponasanjem i omalovazava klub. Jeste suvi kvalitet za Stankovica ali kad vec nista ne pokazuje bolje da se decku pruzi sansa i da se istrpi. Ipak mu je prva sezona u Super ligi. Sad molim boga da se niko iz zadnje linije ne povredi. Rasta miran, miran pa kad ga uvaliiii !!! :D
ackonish Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 Podsetio bih da imamo i Ljubisavljevića. Dečko je bio ok na pripremama, a registrovan je za završnicu sezone.
Redrooster Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 Pravo pojacanje teranje goveda prepotentnog 0/
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 Podsetio bih da imamo i Ljubisavljevića. Dečko je bio ok na pripremama, a registrovan je za završnicu sezone. +1 Pravo pojacanje teranje goveda prepotentnog +1
merosina Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 Nek su i otisli. Bili su u Radnicki samo da izvade karijeru i vrate formu,a ucinak na terenu sa njihovim renomeom nista. Taman ce nam na leto legnuti 300 hiljada € i dignuti malo . Ovu pol sezonu smo se i nekako skrpili i ako bi nam u tom momentu dobro doslo taj novac. Pored Mrke,da li ocekujete Arsin odlazak ? Sve mislim da ce Arsa unovciti ove dobre partije i golove.
MaErAkLoIJA Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 Nek su i otisli. Bili su u Radnicki samo da izvade karijeru i vrate formu,a ucinak na terenu sa njihovim renomeom nista. Taman ce nam na leto legnuti 300 hiljada € i dignuti malo . Ovu pol sezonu smo se i nekako skrpili i ako bi nam u tom momentu dobro doslo taj novac. Pored Mrke,da li ocekujete Arsin odlazak ? Sve mislim da ce Arsa unovciti ove dobre partije i golove. Arsa se cekao da ode i ovog prelaznog roka pa ce verovatno to uraditi na leto. Sad dal ce odma ili ako se kvalifikujemo posle evropre, videcemo... Mrka kakav je moz si ostane jos malo. :D Iskreno veliki naklon za stav jer svi zele sto pre da odu a on radi bas kako treba. Mislim da njemu treba jos cela jedna sezona pre odlaska, videcemo i to...
Dali_man Posted April 27, 2017 Author Posted April 27, 2017 Državni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Ivica Tončev razgovarao je danas sa ambasadorom SAD u Srbiji Kajlom Skotom o aktuelnim zbivanjima na Korejskom poluostrvu. http://mondo.rs/a1003520/Info/Srbija/Ivica-Toncev-i-Kajl-Skot-o-Severnoj-Koreji.html
Rumpelstiltskin Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 Pera pisar iz administrativnog odelenja ! Da se zna ko nije odustao !
Constantin Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 Na javor bez Arse i Stanojevića....kartoni. Al mi muka za Vovu :misko:
Redrooster Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 Stanoja je reko nece zbog frizure da gu ne kvari...
Constantin Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 Stanoja je reko nece zbog frizure da gu ne kvari... Pa dobro....čiste se kartoni pred Kruševac..
Recommended Posts