Jump to content

FK Radnički Niš 2016/2017

Featured Replies

Насмејан настављам дан...  :lolol:

Nego, jel neko prolazio skoro, da li se radi travnata podloga, kao što reče Mima na konferenciji.?

Znam da su svlačionice sredjene, ako se preuredi teren, verujem da će i stadion dobiti konačno pravi oblik. Ivica se ne šali :)

Ја никоме ништа не верујем док не видим рођеним очима, поготову овим "спортским радницима"...

Ако уђемо у "Европу" турам и ја Ивицу на аватар на неко време  :ss1:

Edited by Captain_Darling

Ја никоме ништа не верујем док не видим рођеним очима, поготову овим "спортским радницима"...

Ако уђемо у "Европу" турам и ја Ивицу на аватар на неко време  :ss1:

SVlačionice sam vid'o i završnoj fazi. Uz svlačionice je sredjana i ta infrastruktura koja ide.....ne bi se ja zajebav'o sa Ivicom, gazi on to dobro.

Pol'k, pol'k, ce dodjete vi svi na mojega ...

SVlačionice sam vid'o i završnoj fazi. Uz svlačionice je sredjana i ta infrastruktura koja ide.....ne bi se ja zajebav'o sa Ivicom, gazi on to dobro.

Значи решен и проблем прокишњавања? А вода испод источне трибине, имају ли играчи где да се туширају? 

Немам ја ништа против, Тончев је у могућности да среди све, таква му је позиција. Што се мене тиче нек направи и нов запад и нека све трибине покрије оним кровом са соларним панелима, ич се не буним...

Значи решен и проблем прокишњавања? А вода испод источне трибине, имају ли играчи где да се туширају? 

Немам ја ништа против, Тончев је у могућности да среди све, таква му је позиција. Што се мене тиче нек направи и нов запад и нека све трибине покрије оним кровом са соларним панелима, ич се не буним...

I nov semafor da stavi, makar i Made in China ko na JNA ;)

Mislim, što se svlačionica tiče da je sve rešeno, ali od kad je moje angažovanje u klubu prestalo, nisam se muvao po tribinama. Poslednji put kad sam video, pre Voždovca, skoro je bilo gotovo.

edit: umesto svlačionica, napisao sam tribina....slutim  :isuse:

Edited by Legenda

Пристајем и да ти  панели за кров буду од браће Кинеза  :ss1:

Пристајем и да ти  панели за кров буду од браће Кинеза  :ss1:

Huawei ?

Huawei, Meuzu, 1+, Xiaomi...

Може све  :ss1:

Huawei, Meuzu, 1+, Xiaomi...

Може све  :ss1:

Al da je pokretan ;)

Не мора, нека покрију само трибине и пуна капа.

Не мора, нека покрију само трибине и пуна капа.

<_<

Pristajem i na opciju da mi omoguće da mogu da popijem vodu na stadionu i da odem da pišam k' o čovek  :isuse:

Pristajem i na opciju da mi omoguće da mogu da popijem vodu na stadionu i da odem da pišam k' o čovek  :isuse:

Ne može....prešo si na latinicu.

Guest
This topic is now closed to further replies.