ducca Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Vamos ovdi :) Cestitke s moje strane, nisam ni znao ko je vlasnik tima.
Greek Freak Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Hvala, ducca, za dlaku je bilo, imao sam vise srece. Levi, let's dance. Bice interesantno, da li praviti templejt tim pa da imamo 11-12 istih, ili cemo se odluciti da potrazimo neke nove heroje pa da se nadamo da ce zablistati... :)
levi Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 Od dilema koje sam imao, proganjaće me mogućnost da Allen poludi večeras u odsustvu Ramseya. Nisam imao petlju da ga stavim, eto <_<
Calavera Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 da sam imao i runaldua, ni prvo mesto ne bi bilo tako daleko, ovako jebiga <_<
crtamOrasi Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 u svakom slucaju za kampanju. Ja jes da nemam za sta da igram al sam ispizdeo sad kad sam video da sam ostavio Patricia na klupi
cvrlle Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 da sam imao i runaldua, ni prvo mesto ne bi bilo tako daleko, ovako jebiga <_< bas malocas bacih pogled na tvoj tim, nije lose
Calavera Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 imao taman sest transfera da izbacim ove sto su ispali u cetvrfinalu, a njega nisam imao u timu jos od osmine finala. a i previse je mejnstrim
cvrlle Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 dobro, nije toliko strasno, imao bi tri poena vise(verovatno bi nina leteo). mada u borbi za najvise ciljeve kojima ti stremis svaki je poen bitan.
Calavera Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 zapravo bih zamenio bejbla™, ionako sam vec sve zetone ulozio na portugalski cs <_< mada je u sustini nebitno, veceras u svakom slucaju sledi 1 strmoglavi pad.
cvrlle Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 (edited) ja bejbla i henesija u poslednjem trenutku izbacio.sa patriciom sam pogodio, videcemo da li ce noske opravdati ukazno poverenje. zadovoljan sam kako je prosao prvi dan ali je i ubibobi verovatno zadovoljan. samo par poena razlike u moju korist. on veceras u mix izdanju. kod mene verovatno sve sami petli. sve u svemu sprema mu se jedan lep poklon Edited July 7, 2016 by cvrlle
ubibobi Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 A ja mislio da sam se kockao sto sam u poslednjoj liniji postavio 3 portugeza,kad ono... ti isto toliko plus gosha kapetan.Svaka cast na riziku,videcemo veceras.Kako god da se zavrsi mislim da bi bilo prikladno da iskoristis taj paketic,ipak smo u 21 veku
levi Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 Ovako nekako za sada Rafa 36: Howedes, Umtiti Magarci 32: Hector, Boateng, Pogba
Recommended Posts