cvrlle Posted June 30, 2016 Share Posted June 30, 2016 Nadam se da necu da okasnim :) i ja se nadam Link to comment
crtamOrasi Posted June 30, 2016 Share Posted June 30, 2016 Kakva je muka ovo otprilike imam u svakoj liniji tima po jednog igraca za koga sam siguran da ce d'uradi nesto, ostalo je zali bobe. Link to comment
cvrlle Posted June 30, 2016 Share Posted June 30, 2016 daj te sigurice na pm da ubacujem i ja dok jos moze Link to comment
crtamOrasi Posted June 30, 2016 Share Posted June 30, 2016 I to sto kazes :( Inace, hvala na dezinformaciji, umalo da divljam i zamenim samo 6 igraca Link to comment
cvrlle Posted June 30, 2016 Share Posted June 30, 2016 (edited) "tehnicki" nista dezinformativno nisam napisao sad, sto je adasevic to tako protumacio... Edited June 30, 2016 by cvrlle Link to comment
malkin Posted July 2, 2016 Share Posted July 2, 2016 ja iskoristio wc da bih napunio tim Poljacima i Belgijancima Link to comment
Greek Freak Posted July 2, 2016 Share Posted July 2, 2016 Ti si jos i dobar. Ja sam iskoristio pred trece kolo u grupi (imao obezbedjeno prvo mesto) i nakrcao se igracima koji su imali najbolji ucinak do tada, sa planom da ih prodam kad im skoci cena posle treceg kola. Jedini problemcic je sto im je cena skocila za red velicine manje no sto sam ocekivao, pa sam wc prakticno bacio niz rijeku. Ne znam da li je tako i inace, nisam igrao fantasy fudbal ranije, samo NBA, ali kad sam video da je npr. Gazda Paji skocila cena sa 8.0 samo na 8.1, malo je reci da sam se zabezeknuo. :) Link to comment
levi Posted July 3, 2016 Share Posted July 3, 2016 A jeste glupo što se vide izmene dok traje kolo <_< Svaka čast roninu, ko god da je Link to comment
Kanzas siti zez Posted July 3, 2016 Share Posted July 3, 2016 Grizman mi je kapiten. Imam i Paju i Zirua Link to comment
John Coltrane Posted July 3, 2016 Share Posted July 3, 2016 A jeste glupo što se vide izmene dok traje kolo <_< Svaka čast roninu, ko god da je Em jinxom dodjes do pobede, em nimalo nemas ferpleja Link to comment
crtamOrasi Posted July 3, 2016 Share Posted July 3, 2016 (edited) A jeste glupo što se vide izmene dok traje kolo <_< Svaka čast roninu, ko god da je Ubibobi homoseksualista imao 7 poena prednosti i ispratio moju promenu trake sa Hazarda na Griezmana. Ne znam da l bi dobio ili ne, ali bi bilo jako napeto. Jebo me pas neopreznog sto sam promenio jos danas, trebao sam u minut do 12 Edited July 3, 2016 by crtamOrasi Link to comment
levi Posted July 3, 2016 Share Posted July 3, 2016 A ti si Johne, znam da mi je poznato nešto. Što se lepo ne potpišeš ko čovek <_< Link to comment
hazard Posted July 3, 2016 Share Posted July 3, 2016 pogba, ziru, paje...to je tako kad ti krene kad ispadnes iz h2h :D Link to comment
ubibobi Posted July 3, 2016 Share Posted July 3, 2016 Ubibobi homoseksualista imao 7 poena prednosti i ispratio moju promenu trake sa Hazarda na Griezmana. Ne znam da l bi dobio ili ne, ali bi bilo jako napeto. Jebo me pas neopreznog sto sam promenio jos danas, trebao sam u minut do 12 Da,da copy paste sigurno Zaista nelogicno sa moje strane sto sam zrtvovao 5 pojena i dao traku gricku jebacu keve protiv simpaticnih rekreativaca... Link to comment
Recommended Posts