crtamOrasi Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 Da,da copy paste sigurno Zaista nelogicno sa moje strane sto sam zrtvovao 5 pojena i dao traku gricku jebacu keve protiv simpaticnih rekreativaca... Pusti me bar da ti pljujem pod prozor kad vec ispadam iz h2h
ubibobi Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 Hvala :) grupnu fazu sam prosao sa jednom sramnom pobedom a sada letim ko' Grcka
Calavera Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 (edited) nesto splasnulo interesovanje u poslednje vreme, ali normalno da je tesko smoci snage za razgovor o nekakvim nebitnim h2h takmicenjima kad u svojim redovima imate coveka koji terorise 1 evropu i 1 svet -_- elem, moj pohod na prvo mesto je pretrpeo tezak debakl. veceras payet © i giroud, ali prvi na tabeli je imao njih dvojicu + gricmana™, a i bez toga mi je bezao petnaestak poena, tako da je to verovatno to. sad jurim drugo i trece mesto, mada nas tu bas ima gomila s par poena gore-dole. Edited July 3, 2016 by Calavera
ubibobi Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 Jel su te kontaktirali oni nitkovi u vezi zasluzeno osvojenih nagrada ili su zaista nitkovi?
Calavera Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 jedini odgovor koji sam od njih dobio bio je "jeste li zaista bili prvi u svetu ili samo u svojoj zemlji?", ko da sam neki debil. dao sam im skrinsot i od tad se nisu javljali, deluje da ne mogu da veruju da se neko drznuo da zatrazi nekakve nagrade od njih. izmislice neki tiebreaker na kraju i ispusicu ko i obicno <_<
Velocipede Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Rezultati: http://www.haxball.gr/cup/view/79951 Polufinale: stidne dlake - Ubogi ubijevci leteci magarci - Vamos Rafa
adasevic Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Cestitke cvrlle... na kraju jedna odluka je bila presudna - lomio sam se da li kapiten da bude Paje ili Grizman... da sam birao Grizmana pobedio bih, ovako sam ostao kratak 3 poena :( U svakom slucaju sad osvoji turnir :)
cvrlle Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 (edited) hvala, adasevicu, hvala!realno sam i trebao biti kaznjen zato sto odigrah na kraju kao neka ziheraska sisica. nisam hteo da skidam traku 'ektoru iako sam dan ranije smenio azara. bio sam u dobroj prednosti a i za jos jednu ligu pride mi je odgovaralo da ulaganim malo tako da preskocih i gricu i paju.zato sad kad budem hteo neki rizik dobicu po... nista, idemo dalje! sledeci cilj je ubitibobija.Sent from my D2403 using Tapatalk Edited July 4, 2016 by cvrlle
ubibobi Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 nista, idemo dalje! sledeci cilj je ubitibobija. Sent from my D2403 using Tapatalk Ha! Pripremi se za depilaciju!
levi Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 <_< Sad će opet ispasti da nisam fer, ali ne piše ko je Vamos Rafa Javi se Vamose
levi Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Sve je teže naći nove upotrebljive igrače koje već svi nemaju, znači biće neizvesno do samog kraja
cvrlle Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Sve je teže naći nove upotrebljive igrače koje već svi nemaju, znači biće neizvesno do samog kraja trake ce odlucivati
Recommended Posts