levi Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 mislim da imas 56+Alli... jaci si, nema sanse da te stignem. 40+ Dier©+ Gulfi. Treba mi gol gol Diera i CS Engleza, a to ne vidim kako moze da se desi. Jbg, cestitke. Dobro je da na kraju ne odlučuje onih 6p što ti je zabagovalo na klupi Stvarno te ludački poteralo juče
Kanzas siti zez Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 Dobro je da na kraju ne odlučuje onih 6p što ti je zabagovalo na klupi Stvarno te ludački poteralo juče fantasy i onako sluzi samo za nerviranje <_< Srecno u nastavku takmicenja. Osvoji, da makar mogu da kazem da me je sampion izbacio. Sad kad mogu opusteno da igram fantazi odradio sam 7 transfera, a uradicu verovatno jos koji. Kaznjavam sve koje sam trpeo od prvog kola a oni me nisu ispostovali. U tebe gledam, Milere. Ko ce sad izdrazati do pocetka PL? #droga Mozda bude neki i za OI
Calavera Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 Moze Calavera da bude prvak sveta, ali ne moze ni u cetvrtfinale na PPP imao je ducca srece sto sam se koncentrisao na trku za 1 1. mesto, pa nisam rizikovao sa skidanjem trake s balea <_< mada bi isto ispalo, unistio me hazard. bravo, ducco!
ducca Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 (edited) imao je ducca srece sto sam se koncentrisao na trku za 1 1. mesto, pa nisam rizikovao sa skidanjem trake s balea <_< mada bi isto ispalo, unistio me hazard. bravo, ducco! I ja bih ispao pametniji da sam ostavio traku prvi dan Ronaldu nego sam hteo leba preko pogace pa zavrsio sa Dierom i 1p Srecno u nastavku borbe za besmrtnost ;) Edited June 28, 2016 by ducca
John Coltrane Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 Johne, ispade dobro sto su menjali zreb - ispao bi za poen od mene Sa sve mojih 0p za kapitena... Ovako ispadose i timmi i ruxin u duelima sa nama :) Vaisitinu :) Jebu me kapiteni kao vola, tj. ne kapiteni koliko moja pohlepa.
adasevic Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 I ja bih ispao pametniji da sam ostavio traku prvi dan Ronaldu nego sam hteo leba preko pogace pa zavrsio sa Dierom i 1p Srecno u nastavku borbe za besmrtnost ;) Dajer ti je doneo celih 0p ;)
John Coltrane Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 Dajer ti je doneo celih 0p ;) Btw to je bila ona "dlaka" koja je presudila Ruxinu. I on ga je kapitenirao.
cvrlle Posted June 29, 2016 Posted June 29, 2016 (edited) Ima li možda i Radonjić neku ekipu ? aaa????? edit: umalo se zaebah. bio sam na confirmu. racunjao sam da ima 6 free transfera adasevicu zamalo da budes debelo cascen Edited June 29, 2016 by cvrlle
cvrlle Posted June 29, 2016 Posted June 29, 2016 pa kako za koga. oni koji imaju varijantu da izdivljau mogu 6. ja mogu samo 4
adasevic Posted June 30, 2016 Posted June 30, 2016 (edited) Cek, uz wc moze samo 6 izmena, ne sve??? Kakav je to onda wc... A mogao si bas i da castis :D Ja juce ceo dan u putu. Sad moram do mts poslovnice na zlatiboru da kupim prenosivi bet pa na miru da skockam tim za veceras... Nadam se da necu da okasnim :) Edited June 30, 2016 by adasevic
Recommended Posts