June 26, 20168 yr I ja imam dar da uvek odaberem navalnog Nemca koji bi tog dana promasio i kosmos sa svemirske stanice. Buljavi se bas trudi danas Nista, od sada Hector + Kimmich + Neuer pa dokle dodjemo.
June 26, 20168 yr Ja sam turio traku ozilu... Sad moram da je prebacim na vardija ili dajera.. Kakva dilema :( Inace, ni timmi bas ne briljira al imamo zanimljiv okrsaj u ovoj tekmi. On ima cdba kao kapitena, vermalena i lukakua, a ja azara, andervilda i lukakua. Za sad nereseno - kapiten kdb asist, a tobi gol
June 26, 20168 yr Prodao Boatenga zbog povrede... +1 i on zabije. Hector samo clean. Prodao Tobija, naravno drzao ga 3 kola, doveo Munier, Tobi zabio. Sent from my iPhone using Tapatalk
June 26, 20168 yr Lukaku Kakav sam gigantski nemač pojma, srećom pa je ovde kraj mojoj patnji. Čestitke džone #notevenjinx Edited June 26, 20168 yr by Ruxin
June 26, 20168 yr samo sam kapetana dobro birao, sve drugo ka-ta-stro-fa. jbg neumoljiv format+svako danas igra fantazi. šta reći bila je lepa letnja zabava dok je trajala.
June 26, 20168 yr malkine, sutra traka na kyle-a i sa uzivanjem gledaj kako zabija 3 komada a mene salje na salvete...
June 26, 20168 yr pa da, tovari magare pogubio od sebe boljega pa još zajebava :( a ja pravovremeno uručio cveće i sve... Edited June 26, 20168 yr by malkin
June 27, 20168 yr bre, bre malkine... pa ne bih ja bolje od sebe! pokusah da pomognem. znas, kao ono dobronameran savet i tako te stvari. Edited June 27, 20168 yr by cvrlle