hazard Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 Mogli bi ovi cija imena su neprepoznatljiva da napisu ko su. Kakav je to sad orvelovski pristup nemamo li prava na privatnost Ja sam Toronto PFC Link to comment
zoki Posted June 4, 2016 Author Share Posted June 4, 2016 Android aplikacija im je odlična! Krenuo je i Daily 7, dnevni fantasy sa nagradama a možemo svaki dan i lige da pravimo Link to comment
cvrlle Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 (edited) možemo svaki dan i lige da pravimo taman da moca popuni vitrinu u svom muzeju zivotnih uspeha i dostignuca EURO 2012 PPP-HAX Fantasy Champion!PPP CL 2012/13 Classic Champion! EURO PPP 2016 Daly 7 Matchday 14 Champion! Edited June 4, 2016 by cvrlle Link to comment
Pokojni Ruxin Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 Tek sam se sad setio da ja zapravo branim ovo, i da sam onomad imao neki ludilo rezultat tipa top 20 u svetu Nemam potpis da to dokažem, ali valja se pohvaliti :kurč: Link to comment
Pokojni Ruxin Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 Uh, preterao sam debelo :moća: 111. sad sam bacio pogled na arhivu Link to comment
cvrlle Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 moja projektovana ekipa za euro zari i pali ovim pripremama. da su se zbirali bodovi marnuo bih kuku sony smarthphone ispred nosa. znam da ce se to od 10. drasticno promeniti Link to comment
Pokojni Ruxin Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 (edited) Moj "prvi draft" deluje suviše eksperimentalno i nema ga nigde, ali nešto mi prirastao za srce i ne da mi se menjati :( Idem pukovnik ili pokojnik metodom Edited June 4, 2016 by Ruxin Link to comment
cvrlle Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 ja imam samo jednu nedoumicu oko rez. golmana. ostalo je na mestu. uglavnom... Link to comment
Pokojni Ruxin Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 (edited) Ma ja sam samo nešto nabacao za jedno veče, naravno da mi tamo od ponedeljka sledi svakodnevna patnja, džabe se pravim...i naravno da ću sve da zaserem u odnosu na ove sadašnje mučenike :( Edited June 4, 2016 by Ruxin Link to comment
adasevic Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 Na 31 smo... Bice ovde i preko 32... Link to comment
Greek Freak Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 Pitanje za one koji su igrali vec ovaj format: da li je moguce promeniti formaciju tima (npr. iz 4-4-2 u 4-3-3) tokom kola, npr. nakon prvog ili drugog dana? Hvala unapred! Link to comment
Tolaa Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 Jeste. Bitno je samo da je neka od formacija koje su dozvoljene. Link to comment
Recommended Posts