Jump to content
IGNORED

Rat za Nagorno-Karabah

Ayatollah

Recommended Posts

Posted
17 minutes ago, Tutankamon said:

Kol'ko su ih dobili?

Više od Srbije, pametnom dosta 😜

• Replies 961
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Redoran

134

• vememah

93

• Krošek

49

• namenski

33

Posted

Vidi, oni nas u ratu jedan na jedan ne mogu da dobiju. Njih stite Ameri. Zato bacaju pare na te dronove.

• +1 1
Posted
5 hours ago, Eleniko said:

možda probamo da izvučemo neke zaključke o mogućem uticaju turske i njenom ekspanzionizmu putem proxy država i na stanje stvari na balkanu. no deluje da se naša politika zove - neće valjda.

Flojde, jel ona trebala da nam kupi gume? Šta ćemo sad?

Otkud znam... valjda neće da pada

d3ef1eb07a9804ccbbce27c73ceb51f2.jpeg

• Haha 2
Posted
28 minutes ago, slow said:

Azeri su šiiti, Turci su suniti.

Ali etnicki I jezicki su deo porodice turkijskih naroda. I sebe sami smatraju blizim Turcima. Doduse takvoj vezanosti za Turke doprineli su I sami Rusi. Rusi su ih osvojili u ratu sa Iranom/Persijom. I za Ruse naredni vek sve su to bili kavkaski Tatari, tako su ih zvali.

• +1 2
  • Hvala 2
Posted

Koliko sam malo ispratio, Kavkaz je što se tiče međusobnnih odnosa, balkan3000

• +1 1
Posted
13 minutes ago, Desmond Bojčinski said:

Koliko sam malo ispratio, Kavkaz je što se tiče međusobnnih odnosa, balkan3000

Da, ali je još 100 puita složeniji po nacionalnom i verskom sastavu...

Posted

Bez da sam išta tražio na YT glede rata, počele su da mi izlaze reklame AZ Fronta. Azeri otvorili kesu.

• Hvala 1
Posted
On 22. 9. 2023. at 18:47, Hamlet Strašni said:

Da, ali je još 100 puita složeniji po nacionalnom i verskom sastavu...

Pa dobro, i Bosna je (bila tako) složena. Uz to još i prožimana entnooligarhijijama

Posted
Just now, mlatko said:

Pa dobro, i Bosna je (bila tako) složena. Uz to još i prožimana entnooligarhijijama

U Bosni ima tri naroda i tri religije i pri tome se svi razumeju i istok su porekla. Na Kavkazu ima desetine naroda i religija potpuno različitog porekla

• +1 1
Posted
6 minutes ago, Hamlet Strašni said:

U Bosni ima tri naroda i tri religije i pri tome se svi razumeju i istok su porekla. Na Kavkazu ima desetine naroda i religija potpuno različitog porekla

Ima i u Bosni nekih drugih naroda. Pogledaj Prnjavor koji su zvali Malom Evropom i u kojem su (bili nastanjeni) 20ak etničkih grupa među kojima Ukrajinci, Poljaci, Italijani, Nemci, Česi, Rumuni. Kod Banja Luke je (bio ogroman) manastir Nemačkih Trapista...

Posted
16 minutes ago, mlatko said:

Ima i u Bosni nekih drugih naroda. Pogledaj Prnjavor koji su zvali Malom Evropom i u kojem su (bili nastanjeni) 20ak etničkih grupa među kojima Ukrajinci, Poljaci, Italijani, Nemci, Česi, Rumuni. Kod Banja Luke je (bio ogroman) manastir Nemačkih Trapista...

I sada su nastanjeni kod Prnjavora.

Posted
18 minutes ago, mlatko said:

Али ни близу као Кавказ. 

• +1 2
  • Create New...