Eleniko Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 17 minutes ago, Tutankamon said: Kol'ko su ih dobili? Više od Srbije, pametnom dosta 😜
Tutankamon Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 Vidi, oni nas u ratu jedan na jedan ne mogu da dobiju. Njih stite Ameri. Zato bacaju pare na te dronove. 1
April Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 5 hours ago, Eleniko said: možda probamo da izvučemo neke zaključke o mogućem uticaju turske i njenom ekspanzionizmu putem proxy država i na stanje stvari na balkanu. no deluje da se naša politika zove - neće valjda. Flojde, jel ona trebala da nam kupi gume? Šta ćemo sad? Otkud znam... valjda neće da pada 2
dillinger Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 28 minutes ago, slow said: Azeri su šiiti, Turci su suniti. Ali etnicki I jezicki su deo porodice turkijskih naroda. I sebe sami smatraju blizim Turcima. Doduse takvoj vezanosti za Turke doprineli su I sami Rusi. Rusi su ih osvojili u ratu sa Iranom/Persijom. I za Ruse naredni vek sve su to bili kavkaski Tatari, tako su ih zvali. 2 2
Desmond Bojčinski Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 Koliko sam malo ispratio, Kavkaz je što se tiče međusobnnih odnosa, balkan3000 1
Hamlet Strašni Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 13 minutes ago, Desmond Bojčinski said: Koliko sam malo ispratio, Kavkaz je što se tiče međusobnnih odnosa, balkan3000 Da, ali je još 100 puita složeniji po nacionalnom i verskom sastavu...
zorglub Posted September 25, 2023 Posted September 25, 2023 Bez da sam išta tražio na YT glede rata, počele su da mi izlaze reklame AZ Fronta. Azeri otvorili kesu. 1
mlatko Posted September 25, 2023 Posted September 25, 2023 On 22. 9. 2023. at 18:47, Hamlet Strašni said: Da, ali je još 100 puita složeniji po nacionalnom i verskom sastavu... Pa dobro, i Bosna je (bila tako) složena. Uz to još i prožimana entnooligarhijijama
Hamlet Strašni Posted September 25, 2023 Posted September 25, 2023 Just now, mlatko said: Pa dobro, i Bosna je (bila tako) složena. Uz to još i prožimana entnooligarhijijama U Bosni ima tri naroda i tri religije i pri tome se svi razumeju i istok su porekla. Na Kavkazu ima desetine naroda i religija potpuno različitog porekla 1
mlatko Posted September 25, 2023 Posted September 25, 2023 6 minutes ago, Hamlet Strašni said: U Bosni ima tri naroda i tri religije i pri tome se svi razumeju i istok su porekla. Na Kavkazu ima desetine naroda i religija potpuno različitog porekla Ima i u Bosni nekih drugih naroda. Pogledaj Prnjavor koji su zvali Malom Evropom i u kojem su (bili nastanjeni) 20ak etničkih grupa među kojima Ukrajinci, Poljaci, Italijani, Nemci, Česi, Rumuni. Kod Banja Luke je (bio ogroman) manastir Nemačkih Trapista...
BWA Posted September 25, 2023 Posted September 25, 2023 16 minutes ago, mlatko said: Ima i u Bosni nekih drugih naroda. Pogledaj Prnjavor koji su zvali Malom Evropom i u kojem su (bili nastanjeni) 20ak etničkih grupa među kojima Ukrajinci, Poljaci, Italijani, Nemci, Česi, Rumuni. Kod Banja Luke je (bio ogroman) manastir Nemačkih Trapista... I sada su nastanjeni kod Prnjavora.
Hamlet Strašni Posted September 25, 2023 Posted September 25, 2023 18 minutes ago, mlatko said: Ima i u Bosni nekih drugih naroda. Pogledaj Prnjavor koji su zvali Malom Evropom i u kojem su (bili nastanjeni) 20ak etničkih grupa među kojima Ukrajinci, Poljaci, Italijani, Nemci, Česi, Rumuni. Kod Banja Luke je (bio ogroman) manastir Nemačkih Trapista... Али ни близу као Кавказ. 2
Recommended Posts