Jump to content

Domaće serije i prepevi

Featured Replies

Ma da pre...Bukvalno preduzimačka poruka :puke:

• Replies 4.5k
  • Views 472.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mojoj supruzi je serija "Kljun" do sinoćne epizode bila onako. a onda je bila sexy scena sa golim dupetom Maria, pevača Zostera, kog obožava i sad joj je vrh.   ja joj posle, fore radi,

• odbijam da gledam draskovicevo vidjenje jugoslavije pa taman da je rezija vrh. neke granice moraju da se postuju.

Posted Images

na plus stranu, isidora simijonovic je divna, svi glumci su dobri, jezik je zivotan osim suvisnih 'e', kostim i scenografija razbijaju, muzika je odlicna

Isidora je :wub: :wub:

Samo joj nije trebalo da se zaljubljuje u smaraca. 

A smarac mi je najprecenjeniji mladji glumac. Nije mi jasno kako on opstaje u ovom poslu. Jos sam ga jednom negde video i sad ovde. Prosek je maksimum. 

Nešto mi nije legla ova poslednja epizoda

Ostavlja neku nelagodu u stomaku

Jesu se oni 2 opet smuvali na kraju?

jašta su

e vala neka su!:thumbsup:

Pravljena su poredjenja sa Grlom u jagode, u smislu da su obe serije generacijske. Utoliko mi je zanimljivije da se obe serije zavrsavaju paljbom u inostranstvo jednog od glavnih likova.

• Author
10 hours ago, morgana said:

hrabra gej intelektualka je najebala, ok poenta serije, ali preduzetnicki diskurs me nervira. lapite pare za posao mami, tati i prijateljima, radite na crno, selite, samo se skinite drzavi sa grbace, stoko melanholicna, to je itekako moguce citanje.

Pa sasha nije "napredovala" ona je i na pocetku drzala kafic....

Drzala je raspali kafic, a data joj je direkcija da ce dobiti pomoc ako ga sredi/otvori restoran tj dokaze se. Dobila je pare za to od majke, valjda je jasno.

10 hours ago, morgana said:

na plus stranu, isidora simijonovic je divna, svi glumci su dobri, jezik je zivotan osim suvisnih 'e', kostim i scenografija razbijaju, muzika je odlicna

+1

lep kraj, pesma još lepša.

• Author
5 minutes ago, morgana said:

Drzala je raspali kafic, a data joj je direkcija da ce dobiti pomoc ako ga sredi/otvori restoran tj dokaze se. Dobila je pare za to od majke, valjda je jasno.

I za ovaj je dobijala od keve vec joj je prigovarala...no dobro...Naravno da je sve 365 lepih dana sve je nasminkano...

Ne slazemo se u tumacenju. Ali da ne bude nesporazuma, zavoljela sam seriju i smatram je vaznom.

aman ima li online za nas iz dijaspore da gledamo!