Jump to content
IGNORED

Domaće serije i prepevi

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted

na plus stranu, isidora simijonovic je divna, svi glumci su dobri, jezik je zivotan osim suvisnih 'e', kostim i scenografija razbijaju, muzika je odlicna

Posted

Isidora je :wub: :wub:

Samo joj nije trebalo da se zaljubljuje u smaraca. 

Posted

A smarac mi je najprecenjeniji mladji glumac. Nije mi jasno kako on opstaje u ovom poslu. Jos sam ga jednom negde video i sad ovde. Prosek je maksimum. 

Posted

Nešto mi nije legla ova poslednja epizoda

Ostavlja neku nelagodu u stomaku

Posted

Jesu se oni 2 opet smuvali na kraju?

Posted

Pravljena su poredjenja sa Grlom u jagode, u smislu da su obe serije generacijske. Utoliko mi je zanimljivije da se obe serije zavrsavaju paljbom u inostranstvo jednog od glavnih likova.

Posted
10 hours ago, morgana said:

hrabra gej intelektualka je najebala, ok poenta serije, ali preduzetnicki diskurs me nervira. lapite pare za posao mami, tati i prijateljima, radite na crno, selite, samo se skinite drzavi sa grbace, stoko melanholicna, to je itekako moguce citanje.

Pa sasha nije "napredovala" ona je i na pocetku drzala kafic....

Posted

Drzala je raspali kafic, a data joj je direkcija da ce dobiti pomoc ako ga sredi/otvori restoran tj dokaze se. Dobila je pare za to od majke, valjda je jasno.

Posted
10 hours ago, morgana said:

na plus stranu, isidora simijonovic je divna, svi glumci su dobri, jezik je zivotan osim suvisnih 'e', kostim i scenografija razbijaju, muzika je odlicna

+1

lep kraj, pesma još lepša.

Posted
5 minutes ago, morgana said:

Drzala je raspali kafic, a data joj je direkcija da ce dobiti pomoc ako ga sredi/otvori restoran tj dokaze se. Dobila je pare za to od majke, valjda je jasno.

I za ovaj je dobijala od keve vec joj je prigovarala...no dobro...Naravno da je sve 365 lepih dana sve je nasminkano...

Posted

Ne slazemo se u tumacenju. Ali da ne bude nesporazuma, zavoljela sam seriju i smatram je vaznom.

Posted

aman ima li online za nas iz dijaspore da gledamo!