December 13, 20186 yr na plus stranu, isidora simijonovic je divna, svi glumci su dobri, jezik je zivotan osim suvisnih 'e', kostim i scenografija razbijaju, muzika je odlicna
December 13, 20186 yr A smarac mi je najprecenjeniji mladji glumac. Nije mi jasno kako on opstaje u ovom poslu. Jos sam ga jednom negde video i sad ovde. Prosek je maksimum.
December 13, 20186 yr Pravljena su poredjenja sa Grlom u jagode, u smislu da su obe serije generacijske. Utoliko mi je zanimljivije da se obe serije zavrsavaju paljbom u inostranstvo jednog od glavnih likova.
December 13, 20186 yr Author 10 hours ago, morgana said: hrabra gej intelektualka je najebala, ok poenta serije, ali preduzetnicki diskurs me nervira. lapite pare za posao mami, tati i prijateljima, radite na crno, selite, samo se skinite drzavi sa grbace, stoko melanholicna, to je itekako moguce citanje. Pa sasha nije "napredovala" ona je i na pocetku drzala kafic....
December 13, 20186 yr Drzala je raspali kafic, a data joj je direkcija da ce dobiti pomoc ako ga sredi/otvori restoran tj dokaze se. Dobila je pare za to od majke, valjda je jasno.
December 13, 20186 yr 10 hours ago, morgana said: na plus stranu, isidora simijonovic je divna, svi glumci su dobri, jezik je zivotan osim suvisnih 'e', kostim i scenografija razbijaju, muzika je odlicna +1 lep kraj, pesma još lepša.
December 13, 20186 yr Author 5 minutes ago, morgana said: Drzala je raspali kafic, a data joj je direkcija da ce dobiti pomoc ako ga sredi/otvori restoran tj dokaze se. Dobila je pare za to od majke, valjda je jasno. I za ovaj je dobijala od keve vec joj je prigovarala...no dobro...Naravno da je sve 365 lepih dana sve je nasminkano...
December 13, 20186 yr Ne slazemo se u tumacenju. Ali da ne bude nesporazuma, zavoljela sam seriju i smatram je vaznom.