morgana Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 na plus stranu, isidora simijonovic je divna, svi glumci su dobri, jezik je zivotan osim suvisnih 'e', kostim i scenografija razbijaju, muzika je odlicna
Timmy Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 Isidora je Samo joj nije trebalo da se zaljubljuje u smaraca.
Timmy Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 A smarac mi je najprecenjeniji mladji glumac. Nije mi jasno kako on opstaje u ovom poslu. Jos sam ga jednom negde video i sad ovde. Prosek je maksimum.
renne Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 Nešto mi nije legla ova poslednja epizoda Ostavlja neku nelagodu u stomaku
Kampokei Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 Pravljena su poredjenja sa Grlom u jagode, u smislu da su obe serije generacijske. Utoliko mi je zanimljivije da se obe serije zavrsavaju paljbom u inostranstvo jednog od glavnih likova.
Frank Pembleton Posted December 13, 2018 Author Posted December 13, 2018 10 hours ago, morgana said: hrabra gej intelektualka je najebala, ok poenta serije, ali preduzetnicki diskurs me nervira. lapite pare za posao mami, tati i prijateljima, radite na crno, selite, samo se skinite drzavi sa grbace, stoko melanholicna, to je itekako moguce citanje. Pa sasha nije "napredovala" ona je i na pocetku drzala kafic....
morgana Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 Drzala je raspali kafic, a data joj je direkcija da ce dobiti pomoc ako ga sredi/otvori restoran tj dokaze se. Dobila je pare za to od majke, valjda je jasno.
Arkadija Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 10 hours ago, morgana said: na plus stranu, isidora simijonovic je divna, svi glumci su dobri, jezik je zivotan osim suvisnih 'e', kostim i scenografija razbijaju, muzika je odlicna +1 lep kraj, pesma još lepša.
Frank Pembleton Posted December 13, 2018 Author Posted December 13, 2018 5 minutes ago, morgana said: Drzala je raspali kafic, a data joj je direkcija da ce dobiti pomoc ako ga sredi/otvori restoran tj dokaze se. Dobila je pare za to od majke, valjda je jasno. I za ovaj je dobijala od keve vec joj je prigovarala...no dobro...Naravno da je sve 365 lepih dana sve je nasminkano...
morgana Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 Ne slazemo se u tumacenju. Ali da ne bude nesporazuma, zavoljela sam seriju i smatram je vaznom.
mustang Posted December 14, 2018 Posted December 14, 2018 aman ima li online za nas iz dijaspore da gledamo!
Recommended Posts