Jump to content
IGNORED

Domaće serije i prepevi

Frank Pembleton

Recommended Posts

19 hours ago, theanswer said:

Jel se zajebavate kad kažete da možete da gledate ove Žigosane?

Prve dve su mi bile koliko toliko zanimljive, treca je već počela da smara. 

Spoiler

Ima nešto i do to toga što sam trenirao na radničkom i na vračaru ( u klubu koji je pre 50god bio kao značajan, pa propao pa smo ga vratili u prvu ligu :)) , pa sam na onim kao ulaznim stepenicama popio tone piva, a ona kafana je valjda Kajmakcalan koji je odmah iznad... Ali to me već pusta i sad je već dosadno

21 hours ago, Lezilebovich said:

Nije bila gora od Radjine... Sta radi Toni... Pozdravi Bozu :D

I to Dino u sred Zagreba :D Mogao je tako i u Bg da naleti na njega :)

Ja gledam seriju, i uz sve mane gledacu i dalje. 

1 hour ago, morgana said:

slazes li se sa kritikom? :)

Mislim da je skoro sve pogodio.

Naročito za glumce. Neko je sa glumcima očigledno ozbiljno radio, oni ovde ne bleje u kameru kao inače, naprotiv, miluju se sa njom. Odlična je upadica za Anitu Mančić, mogla bi i jedna mamabiljanocentrična epizoda. Moje najveće iznenađenje je Kuzmanović i njegova sposobnost da beži od kadra, pripremajući trenutak da sevne i očima i glasom(obrati pažnju na reklamu za banku, tu radi isto). Isidora S. me negde podseća na Anu Karić, u krupnom kadru nikad nismo znali na šta zapravo misli.

Jedino je preblag u tački 3, tj.sex u seriji. Meni je suvišan i nezanimljiv, zapravo su najubedljivija zaljubljivanja - preispitivanja, a eksplicitni momenti nezanimljivi. Trojka i masturbacije, jaka stvar, jebote. Uzbudljiv je poljubac u Rupi, uzbudljiv je tihi dogovor u teretani, napeti četovi(uzgred, odlično vizuelno rešeni, razumljivi i integrisani u dijalog), preostali seks je dosadan i predvidljiv.

22 hours ago, morgana said:

slazem se sa autorom, osim u detaljima koji se ticu roditeljske generacije. s tim da je moj zakljucak da serija nije losa.

Odlicna je serija. Za danasnju Srbiju, ovakav Beograd i sve ostalo - odlicna. Super da su ovako nesto uspeli da probiju na RTS-u makar i u 22:00, tj kada se zavrsi sportski dogadjaj za taj dan. Ima puno propusta i moglo je bolje, ali za ovakvu Srbiju i Beograd - Odlicna serija u kompletu. Od mene Bravo za celu ekipu.

36 minutes ago, maheem said:

E moj Gorčine, pbg432532 više napiše u svom postu o jednoj četvrtini neke nebitne nba utakmice nego ti o svojoj omiljenoj seriji u novinskom članku

:D