francuski sobar Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 (edited) I bolja glumica od svih preživelih, trebala je ona bankarku da igra. Nego ko je ovo? Edited November 16, 2017 by francuski sobar
francuski sobar Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 (edited) Vidi stvarno, aj neka malo i vrelih žena s juga nisam znao i da glumi. A možda će i da peva ko zna. Kažu da je bila isto neka Ceca najveća estradna zvezda tih godina. Kad već imamo i tužnog Acu. Edited November 16, 2017 by francuski sobar
Frank Pembleton Posted November 16, 2017 Author Posted November 16, 2017 I bolja glumica od svih preživelih, trebala je ona bankarku da igra. Nego ko je ovo? Jbte kad vidim ove anoreksicne ruke....
gospa buba Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 Оне су имале само епизодне улоге, штета ....пропустила си једну од најбољих домаћих серија. mislish nece nikad vishe reprizirati 47 puta pa necu uspeti da revidiram ^_^ dete sa shtapom je sporedna uloga?
francuski sobar Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 Ne dirajte Karolinu ona mi je ko Rozga. Mogla bi doduše koju kilu vratit al izgleda Bjela baš voli mršavice
ToniAdams Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 a pa znam ovu, u to doba je bila stvarno predobra, jedan praznik za oci, il sto bi marinko rokvic rekao, zena za sva vremena
gospa buba Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 meni ne lichi uopshte. mada, mozda je i shminkanje, ali teshko bash toliko
francuski sobar Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 Jana Stojanovska E može biti, dok ne iskoci neka sličnija. Ovo ko ono ko je kaluđer lol.
Tvrdica Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 mislish nece nikad vishe reprizirati 47 puta pa necu uspeti da revidiram ^_^ dete sa shtapom je sporedna uloga? Наравно да неће 47 пута јер то је РТВ а не РТС која није хтела да је емитује.
Recommended Posts