SNARC Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Nakon odgledane treće epizode i deduktivnog zaključivanja (kao i izvanrednog angažovanja mog detektivskog uma), došao sam do sledećeg zaključka: Kaluđer je Gordan Kičić tj. lik kojeg ovaj glumitm Se slazem..previse se pojavljuje Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
malistev Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Nakon odgledane treće epizode i deduktivnog zaključivanja (kao i izvanrednog angažovanja mog detektivskog uma), došao sam do sledećeg zaključka: Kaluđer je Gordan Kičić tj. lik kojeg ovaj glumitm Zar nismo čuli preko telefona da taj neko ima dublji glas?
Filozof manijak Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Baš u toj sceni (kad Jezdić priča telefonom sa Kaluđerom) sam prvi put dobio tu ideju. Jako mi liči na moduliran Kičićev glas.
Sestre Bronte Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Kicic je Lucifer himself to nije lucifer nego louis cyphre
Zico Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 to nije lucifer nego louis cyphre To mu je stage name.
*edited by mod Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Ne znam ko je Kaludjer ali mi mirise da je slikar ovaj sto sece glave.
copkillah Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 ja samo navijam da Kičić bude sledeća žrtva, hvala Bjeli što nas je vrlo brzo poštedeo Viktora Savića
Toni Sumaher Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 (edited) Ne znam ko je Kaludjer ali mi mirise da je slikar ovaj sto sece glave. +1 Najverovatnije je on taj "intersantan i vrlo sposoban covek" iz prvog dijaloga Mahta i Rajackog. Zanimljivije da vidimo ko je Glavni i zasto Maht treba da prodje inicijaciju (lici da je Rajacki mason vrbovan od Drustva Tule koji treba da u masoneriju ubaci i Mahta). Kicic ako nije Kaludjer, odlicno zna ko jeste, bas kao i Rajacki (scena sa cicama u ruskoj kuci za razonodu). Arsovski (gazda Kiro) i Mihajlovski (terorista iz VMRO) izdominirali u trecoj epizodi. Zanimljiva je i scena razgovora Petra Zivkovica sa apotekarom, jer se u njoj pojavljuje prica o drzavnom monopolu u trgovini opijumom, sto se zaista i desilo. Tezak zajeb sa ovom glumicom koja je Maja Davidovic, zena je negledljiva. Edited November 7, 2017 by Toni Sumaher
ultra plasticni Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 zar nije glavoseca onaj rus, komunista sto je dosao u bgd iz moskve, sto treba da resava i vrangelova?
Toni Sumaher Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 (edited) Ne lici za sada, ono sto znamo je da je to neko ko je vrlo blizak sa fotografom (scena na kraju druge epizode u foto-radnji). Golubic je tu pre svega da uzme Koplje sudbine od Aljose. Edited November 7, 2017 by Toni Sumaher
Filozof manijak Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 Fotograf je prepoznao glavoseču u toj sceni. E sad, ko bi to bio......moguće slikar, ali koji su njegovi motivi? Kaluđer nije glavoseča, to znamo. Zanimljiva je i scena razgovora Petra Zivkovica sa apotekarom, jer se u njoj pojavljuje prica o drzavnom monopolu u trgovini opijumom, sto se zaista i desilo. Upravo zbog ovoga i sumnjam na apotekara da je mastermajnd iza trgovine gudrom
Recommended Posts