Jump to content
IGNORED

Domaće serije i prepevi

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted

Zašto Sablja nema svoju temu

• +1 1
Posted
7 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Zašto Sablja nema svoju temu

Јако често противници домаће продукције , на челу са духовним љотићевцима који чак и промишљају сопствену стварност на енглеском, мисле да нисмо у стању да се такмичимо са англо-америчком продукцијом. И то је њихова запечатирана стварност, за вјек и вјеков. Кад се појави нешто ново и добро, ако не могу да то исмеју, онда - напросто игноришу. 

Posted

Hoće li biti negde da se nadoknadi, propustio sam prve 2 epizode, a ne mogu da vratim toliko unazad?

Posted
7 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Hoće li biti negde da se nadoknadi, propustio sam prve 2 epizode, a ne mogu da vratim toliko unazad?

Imaš na HBO Max. Možeš i da skineš sa balkandownload dot org.

• Hvala 1
Posted

Ovaj hrvatski glumac uopste nije uspeo da sakrije akcenat. To mi je jedina zamerka na kasting uz Ruzicu Djindjic.

A nije ni slican Spasojevicu pa da je bas morao on u fazonu jbg to se ne propusta kad je tolika slicnost.

Ne znam sto nije uzet jednostavno nas glumac.

• +1 3
Posted
10 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

SBB video klub ili HBO MAX.

• +1 1
Posted
14 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Једна од опција за другу епизоду, на апликацији РТС планета вратиш се у репризни термин: субота (јуче) , 16:00. А за прву епизоду можда нећеш тако успети јер је репризни термин била недеља, 3. новембар.

• +1 1
Posted (edited)

Ma ima na RTS planeti deo sa serijama, udje se u seriju Sablja i sve 4 epizode su tu, evo ja sad gledam cetvrtu na planeti.

Edited by Hele
  • +1 1
Posted

Nastavljam da botujem za hrvatski Skam bez obzira što niko ne gleda, a trebalo bi :dance:

Od ove treće epizode počinje prava stvar, sad je čitava ekipa tu. Deluje da je kulturološki izvrsno prilagođeno, to mi je bila najveća strepnja. I neki likovi (Nora :fantom:) deluju da bi mogli biti bolji nego u originalu.

Lakše bi bilo da može da se bindžuje, ali dobro, čekamo sledeću nedelju veče.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

Inače mi je malo iznenađenje koliko je zagrebački teen sleng sličan našem. Da nije naglaska i kajkanja, skoro da bi moglo da se pomisli da se radnja odvija u Beogradu.

• +1 1
Posted

Од хрватских серија "Подручје без сигнала" ми баш легла, чак и то што ми обично смета у хрватским драмским серијама, нереалност заплета, овде ми било питко. Нисам је ни посматрао као драмски заплет , него као маштовиту алтернативу стварности. 

Posted

na max-u izašle sve četiri epizode sablje

Posted
16 hours ago, Hele said:

Ovaj hrvatski glumac uopste nije uspeo da sakrije akcenat. To mi je jedina zamerka na kasting uz Ruzicu Djindjic.

A nije ni slican Spasojevicu pa da je bas morao on u fazonu jbg to se ne propusta kad je tolika slicnost.

Ne znam sto nije uzet jednostavno nas glumac.

To ti je "umetnost prilagođena tržištu/fondovima".

Moraš da imaš glumce sa područja za čije fondove konkurišeš.

I onda dobiješ te brljotine...

• Hvala 1