overthinker Posted Sunday at 20:42 Posted Sunday at 20:42 7 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Zašto Sablja nema svoju temu Јако често противници домаће продукције , на челу са духовним љотићевцима који чак и промишљају сопствену стварност на енглеском, мисле да нисмо у стању да се такмичимо са англо-америчком продукцијом. И то је њихова запечатирана стварност, за вјек и вјеков. Кад се појави нешто ново и добро, ако не могу да то исмеју, онда - напросто игноришу.
Mindaugas Žukauskas Posted Sunday at 20:56 Posted Sunday at 20:56 Hoće li biti negde da se nadoknadi, propustio sam prve 2 epizode, a ne mogu da vratim toliko unazad?
Sokrat Posted Sunday at 21:06 Posted Sunday at 21:06 7 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Hoće li biti negde da se nadoknadi, propustio sam prve 2 epizode, a ne mogu da vratim toliko unazad? Imaš na HBO Max. Možeš i da skineš sa balkandownload dot org. 1
Hele Posted Sunday at 21:06 Posted Sunday at 21:06 Ovaj hrvatski glumac uopste nije uspeo da sakrije akcenat. To mi je jedina zamerka na kasting uz Ruzicu Djindjic. A nije ni slican Spasojevicu pa da je bas morao on u fazonu jbg to se ne propusta kad je tolika slicnost. Ne znam sto nije uzet jednostavno nas glumac. 3
Milosh76 Posted Sunday at 21:07 Posted Sunday at 21:07 10 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Hoće li biti negde da se nadoknadi, propustio sam prve 2 epizode, a ne mogu da vratim toliko unazad? SBB video klub ili HBO MAX. 1
overthinker Posted Sunday at 21:13 Posted Sunday at 21:13 14 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Hoće li biti negde da se nadoknadi, propustio sam prve 2 epizode, a ne mogu da vratim toliko unazad? Једна од опција за другу епизоду, на апликацији РТС планета вратиш се у репризни термин: субота (јуче) , 16:00. А за прву епизоду можда нећеш тако успети јер је репризни термин била недеља, 3. новембар. 1
Hele Posted Sunday at 21:17 Posted Sunday at 21:17 (edited) Ma ima na RTS planeti deo sa serijama, udje se u seriju Sablja i sve 4 epizode su tu, evo ja sad gledam cetvrtu na planeti. Edited Sunday at 21:17 by Hele 1
Halvard Posted Monday at 02:13 Posted Monday at 02:13 Nastavljam da botujem za hrvatski Skam bez obzira što niko ne gleda, a trebalo bi Od ove treće epizode počinje prava stvar, sad je čitava ekipa tu. Deluje da je kulturološki izvrsno prilagođeno, to mi je bila najveća strepnja. I neki likovi (Nora ) deluju da bi mogli biti bolji nego u originalu. Lakše bi bilo da može da se bindžuje, ali dobro, čekamo sledeću nedelju veče. 1 1
Halvard Posted Monday at 02:31 Posted Monday at 02:31 Inače mi je malo iznenađenje koliko je zagrebački teen sleng sličan našem. Da nije naglaska i kajkanja, skoro da bi moglo da se pomisli da se radnja odvija u Beogradu. 1
overthinker Posted Monday at 09:06 Posted Monday at 09:06 Од хрватских серија "Подручје без сигнала" ми баш легла, чак и то што ми обично смета у хрватским драмским серијама, нереалност заплета, овде ми било питко. Нисам је ни посматрао као драмски заплет , него као маштовиту алтернативу стварности.
kud u maglu Simoviću Posted Monday at 10:35 Posted Monday at 10:35 na max-u izašle sve četiri epizode sablje
Frank Pembleton Posted Monday at 13:51 Author Posted Monday at 13:51 16 hours ago, Hele said: Ovaj hrvatski glumac uopste nije uspeo da sakrije akcenat. To mi je jedina zamerka na kasting uz Ruzicu Djindjic. A nije ni slican Spasojevicu pa da je bas morao on u fazonu jbg to se ne propusta kad je tolika slicnost. Ne znam sto nije uzet jednostavno nas glumac. To ti je "umetnost prilagođena tržištu/fondovima". Moraš da imaš glumce sa područja za čije fondove konkurišeš. I onda dobiješ te brljotine... 1
Recommended Posts