July 10, 2025Jul 10 Pokušaću opet, sa više strana sam čuo da je dobar pa verovatno sam prerano odustao
July 10, 2025Jul 10 Author 1 hour ago, napadaj said:Odgledao Volju sinovljevu. Dobro je, lepo je što je ovako nešto snimljeno kod nas. Poslednje 2-3 epizode su slabije od prvih 5-6, vidi se da je malo zbrzano, ima naivnih scena, loše glume i malobrojne ekipe koja je trebalo da čini veliku gomilu, ali ne smeta previše. Svaka čast Ćeraniću i Madžareviću, nadam se da će nastaviti. Preporučujem film "Lihvar" koji su radila ta dvojica, njime su me još ranije kupili.Oni su imali milion malera u toku snimanja, da je čudo da je to uopšte "izašlo". Mislim na "Volju sinovljevu"...E sad da li to uopšte treba da zanima prosečnog konzumenta?Pa ne, naravno...
July 10, 2025Jul 10 41 minutes ago, Nikodije said:Jel taj Lihvar ono u Inđiji što se dešava? Čini mi se da sam pokušao zimus da ga gledam pa sam brzo odustao zbog iritantnih likova al možda je trebalo da mu dam šansu.Gleda mi se Volja sinovljeva, ali film.Jeste, Lihvar je lociran u Inđiji.Nemoj da gledaš film. Napravljen je od delova serije, pa nije dobar, jer ima previše započetih priča koje se ne razrešavaju, neki likovi se pojavljuju pa nestaju bez objašnjenja itd. Meni je tako objasnio drugar koji je u tom svetu i koji predaje na FDU, pa sam ga poslušao i gledao samo seriju.
July 10, 2025Jul 10 2 hours ago, Frank Pembleton said:Oni su imali milion malera u toku snimanja, da je čudo da je to uopšte "izašlo". Mislim na "Volju sinovljevu"...E sad da li to uopšte treba da zanima prosečnog konzumenta?Pa ne, naravno...Svojevremeno sam malo kibicovao snimanje Volje dok su radili u Boru.Jalovište borskog rudnika je savršeno da se upotrebi kao scenografija u postapokaliptičnim filmovima.
July 10, 2025Jul 10 Author 24 minutes ago, Filozof manijak said:Svojevremeno sam malo kibicovao snimanje Volje dok su radili u Boru.Jalovište borskog rudnika je savršeno da se upotrebi kao scenografija u postapokaliptičnim filmovima.Odavno je taj "mesečev pejzaž" upisan u "teftere" producenata kao lokacija...
July 20, 2025Jul 20 Upravo sam na RTS3 odgledao epizodu iz 3.sezone Kalkanskih krugova.I živ sam se sasro.Mislim da je ovo jedina domaća serija sa tako izraženim horor elementima.Sviđa mi se.
July 20, 2025Jul 20 3 minutes ago, Filozof manijak said:Upravo sam na RTS3 odgledao epizodu iz 3.sezone Kalkanskih krugova.I živ sam se sasro.Mislim da je ovo jedina domaća serija sa tako izraženim horor elementima.Sviđa mi se.Jeste*. Uz sve svoje manjkavosti, serija vozi. Ja se čudom čudim kako je uspela da istera tri sezone. Čude se i oni koji su radili na seriji - aber je da je Ćetković bio zapaljen za projekat i povukao sve svoje moguće i nemoguće veze da se nakupi lova - ne znam koliko je istina samo prenosim šta sam čuo. *ako ne računaš onaj Blok 23 koji je isto dobar samo nije mogao da dobaci više od jedne sezone.
August 3, 2025Aug 3 Na rts-u na YT su počeli da izbacuju brda domaćih serija. Između ostalih i radionicu.Naravno da nisam mogao da pred spavanje ne pustim a potom i odgledam E1. Koliko serija ima dobar vajb, koliko je pozitivna a na momente i presmešna naravno minijaturama Zorana Radmilovića ali onda i ostalim legendama tadašnjeg glumišta. Muzika je posebna priča, momentalan teleport u neka lepša a rekao bih i srećnija, bezbrižnija vremena, nostalgija na 200.4 epizode su izbacili do sada. Savršeno je, prosto... Iako smo svi odgledali već kapiram po nekoliko puta, ali nekako... Ne može da dosadi, naprotiv. Edited August 3, 2025Aug 3 by Mil@n
September 19, 2025Sep 19 Друга сезона криминалистичко-драмске телевизијске серије Тајкун требало је да се емитује током 2023. године на каналима Суперстар ТВ и РТС 1. али ће од 19. септембра 2025. почети са емитовањем на интернет платформи Voyo истовремено у Србији, Хрватској и Босни и Херцеговини. Ово је први пут да се нека серија из Србије премијерно емитује на тој платформи.[1]. Друга сезона се састоји од десет епизода Edited September 19, 2025Sep 19 by Milosh76
October 26, 2025Oct 26 Druga sezona Crne svadbe mi za sada izgleda pristojno. Ubačena su samoubistva dece, širenje priče na globalnu borbu dobra i zla u kojoj je Crkva, uz svu teatralnost, nemoćna pa se uzda u vrlo svežu monahinju, kreću i političke reference (u skupštini jedna statistinja podseća na Maju Gojković), Uliks izgleda manje sjeban nego u prvoj sezoni...
October 26, 2025Oct 26 1 minute ago, ragasto said:Ubačena su samoubistva deceStari dobri Aca Radivojević,taj ne može da ne ubije neko čedo 2 minutes ago, ragasto said:Uliks izgleda manje sjeban nego u prvoj sezoniPa kad je retuširan a tuširanje mu je baš trebalo :-) , ali još više hoda kao prosran ,dal ima problem sa leđima ili mu je to manir ,i dalje najgori miscast
October 26, 2025Oct 26 Na Superstar kanalu idu po dve epizode svakog vikenda, mislim da može još uvek da se bindžuje za 1000 din, a negde je bilo i na netu da se gleda ali se (za sada) nisam cimao da tražim. Na forumu sa kog Balkanci downlouduju nema linkova.@svashtabezneshto
October 28, 2025Oct 28 Author Odgledao prve dve epizode Crne svadbe...Meni je ovo baš loše. U svakom smislu i scenaristički režijski i sve ostalo...Vidi se i pad u vizuelnom delu...Naravno, mazohista kakav jesam, gledaću dalje, ali ne mogu da odagnam utisak...