October 28, 2025Oct 28 Ja sam pogledao celu 2. sezonu... U desnoj ruci ljuta šljiva prepečenica iz Arilja, u levoj brojanica sa Hilandara i napred, braćo!Katabaza!
October 28, 2025Oct 28 Inače, šta je sa serijalom Prvi servis na YT ? Nema novih epizoda već 3 meseca...
October 29, 2025Oct 29 12 hours ago, stajebrebilo said:Inače, šta je sa serijalom Prvi servis na YT ? Nema novih epizoda već 3 meseca...Ceka se spin-off Generalka?
October 29, 2025Oct 29 Ja sam počeo 2. sezonu Crne Svadbe. Scene sa đavolom i dalje izazivaju jezu. Za moj ukus su dobro uklopili horor element.
October 31, 2025Oct 31 Deluje kao još jedno RTS krimi džimi sranje.Opet neko mafijanje, setili se da ga smeste ovaj put u 90e.Ne izgleda kao nešto što će se ozbiljnije baviti temom rata.Prognoziram političku korektnost jer svi smo mi buraz u kriminalu isti i isti hleb jedemo i nema tu nacija.Ne znam jel neko gura te serije i nameće narodu ili ih narod hoće. Deluje, daj bože da grešim i bude dobro.
November 2, 2025Nov 2 On 29. 10. 2025. at 7:56, FOX river said:Ja sam počeo 2. sezonu Crne Svadbe. Scene sa đavolom i dalje izazivaju jezu. Za moj ukus su dobro uklopili horor element.Isti osecaj. Podignut nivo u odnosu na prvu sezonu.
November 17, 2025Nov 17 Nešto slabo komentarišemo Crnu svadbu...ja sam ponešto preskočio iz druge sezone pa sad vrtim od početka.Mislim da su ostale još dve epizode do kraja i prilično sam zadovoljan. Priča je proširena, ima novih likova, zanimljivih referenci na svašta - u prvoj epizodi se old school bezbednjak žali na decu petooktobarskih narkomana dok se voze u automobilu sa tablicama 12-44, suptilno podjebavanje crkve (kandidat-kinja)...Nije sve ni sjajno. Iz horor scena nije izvučen maksimum, pretpostavljam da je to zato što to generalno nije jednostavno snimiti a hororom se kod nas bave samo frikovi i onda kada se i ukaže prilika za visoku produkciju rezultat štuca. Moglo bi se ispraviti vremenom, samo treba videti da li će se horor koristiti malo više u serijama ili će ovo ostati samo eksces sa šikljanjem krvi u prime time-u na televiziji. Muškarci su smotani i slabo upotrebljivi, žene vode seriju.Nije ground breaking serija ali je daleko od gubljenja vremena.
November 17, 2025Nov 17 Author Ja gledam CS. Druga sezona je dosta lošija od prve.Priča "rikošetira" do mere da ne vidim kako mogu da "izadju na zelenu granu"...Produkciono na nižem nivou. To mi potvrdjuju i ljudi koji su radili seriju. Možda zbog toga i nisam nepristrasan.
November 17, 2025Nov 17 Produkcijske minuse vidim uglavnom sa CGI-em...da li je zbrzano ili jednostavno nisu mogli bolje, to ne znam, tipujem na prvu opciju. Priča je možda i previše raširena ali mislim da još uvek može da se završi na prihvatljiv način. Ali propustio sam dve epizode iz sredine pa sad gledam od početka, moguće da su mi neki minusi promakli.
November 17, 2025Nov 17 1 hour ago, ragasto said:Nije ground breaking serija ali je daleko od gubljenja vremena.druga sezona više od guilty pleasura ne dobacuje .....Dara Đokić kao jahač pardon jahačica apokalipse
November 17, 2025Nov 17 Author Meni je najbolja stvar kod CS špica sa onim svećama.Ne znam da li je "ukradeno", ali ja sam vrlo impresioniran...
November 17, 2025Nov 17 Sezona 2 CS je ipak horor. U prvoj sezoni bi pre bio neki triler sa elementima SF, a ovo sad je krvoliptanje. Posebno strasna mi je minijatura majke N. Koja, ludilo u nivou Leptirice, zbog koje sam imao traume kao klinac.
November 17, 2025Nov 17 Druga sezona mi ima neke upečatljivije minijature, dok mi je prva za sada bolja kao celina, manje haotična.Kažem za sada, jer mi je ostalo 4 epizode.
November 17, 2025Nov 17 1 hour ago, G. L. said:Posebno strasna mi je minijatura majke N. KojaNije njemu majka nego onoj policajki kod koje živi