November 17, 2025Nov 17 26 minutes ago, Fakundo Sava said:Nije njemu majka nego onoj policajki kod koje živiE, vidis, to nisam uhvatio. Hvala na ispravci.Avatar ti je extra - jedini lik sa kojim nisam nikad naucio da igram SFII, a igram ga 30 godina. Edited November 17, 2025Nov 17 by G. L.
November 17, 2025Nov 17 14 minutes ago, G. L. said:Avatar ti je extra - jedini lik sa kojim nisam nikad naucio da igram SFII, a igram ga 30 godinaVidiš meni je bio omiljen Mnogo sam se razočarao što se u filmu SF sa JCVD pojavljuje samo par sekundi i izgovori neku potpuno nebitnu rečenicu
November 17, 2025Nov 17 Ryu/Ken i Bison su mi favoriti. U crtacu su oni glavni likovi. A film je cringe. Edited November 17, 2025Nov 17 by G. L.
November 17, 2025Nov 17 17 minutes ago, G. L. said:Ryu/Ken i Bison su mi favoriti. U crtacu su oni glavni likovi. A film je cringe.Ono što nama fali je film o snimanju filma https://www.theguardian.com/games/2018/jul/16/inside-street-fighter-movie-jean-claude-van-damme-kylie-minogue
November 18, 2025Nov 18 Zbindžovao sam celu drugu sezonu CS i skapirao da sam onih par epizoda gledao sa pola mozga, i da nikada više neću preskakati epizode. Ukratko, Aca Radivojević je uradio super posao i cijenim da ga je neko iskusno zauzdao pa se nije razmahao kao u, recimo, Srpskom filmu. Tako da je auditorijum naviknut na službe i Milicu Milšu dobio preko potrebnu šamarčinu. Ne i šok, što je u Srbiji 2025. verovatno nemoguće, ali doza dobrog horora u svom ovom užasu koji živimo baš prija.
November 18, 2025Nov 18 1 minute ago, ragasto said:Zbindžovao sam celu drugu sezonu CS i skapirao da sam onih par epizoda gledao sa pola mozga, i da nikada više neću preskakati epizode. Ukratko, Aca Radivojević je uradio super posao Jel on beše jedan iz onog dvojca koji je radio šok koridor?
November 18, 2025Nov 18 Just now, Filozof manijak said:Jel on beše jedan iz onog dvojca koji je radio šok koridor?Da, on je. "Nema leba bez gotike". Na festivalima u inostranstvu mu upravo ide debitantski film.
December 10, 2025Dec 10 Ja pogledao 4 epizode...Meni je ok, ima ritma, ima dosta zapleta, valjda će uspeti da povežu konce do kraja sezone.
December 16, 2025Dec 16 Author E nešto "štuca" BD što se tiče skidanja domaćih serija. Imate li preporuke za neku alternativu?
December 17, 2025Dec 17 Kao i na topiku, krenulo se da li gledate I da li se kaze gore ili dole za Knin, a zavrsilo se sa Donbasomhttps://m.youtube.com/watch?v=9aSjFw7l6f8&pp=ygULdGFrb3Zza2EgMTA%3D
January 2Jan 2 Author Zbindžovao prve dve sezone "12 reči". Uopšte nije loše, naprotiv.Samo treba "prebroditi" onu njušku Pejakovića, ali on ima funkciju.