Jump to content
IGNORED

Domaće serije i prepevi

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted
On 16. 5. 2023. at 11:34, colonelo said:

Inače, na Superstaru krenulo emitovanje nove kriminalističke serije Nemirni, iza koje stoje ekipa koja je radila sasvim solidnu seriju (i film) Jedini izlaz.

I ovo bi moglo da bude zanimljivo, ali vidjećemo.

Uh ove dve epizode izgledaju lose. Kicic i ova Ana Mandic bas losi, ostali malkice bolji.

Jedini vrhunska stvar je R. Milenkovica sa kosom koji kao da je ispao iz posetioca.

• Haha 1
Posted (edited)

A meni je Raletova perika jedan od najlošijih elemenata.

I to što Vaja Dujović igra ćerku Nikoline Friganović. Provjerio sam - razlika između njih je 12 godina.
Generalno, i meni su Kičić i Mandićka najslabiji dio glumačke ekipe.

Edited by colonelo
Posted

ova dekada u srpskoj kinematografiji biće poznata kao udbaška 

Posted
9 hours ago, colonelo said:

A meni je Raletova perika jedan od najlošijih elemenata.

Pa da. Toliko je losa da je vrhunska. :D

• +1 1
Posted

Nemirni su iz epizode u epizodu sve gori.

Uvodjenje nekoliko novih likova u trecoj epizodi, Dugalic kao Slavuj :isuse:, svi dijalozi, Kicic, Mandic, scene iz proslosti - bas lose i za zaobici.

Posted

bas teska krsina, jedna od stvari koju nisam mogao da progutam je kao mala grafika poruka i poziva sa mobilnog dok je kadar na glumcima, i stoji propusten poziv na mobilnom pa pise na ekranu 

MISSING CALL! 

I to je sve sto treba da se kaze o seriji. 

• Haha 1
Posted

Meni se Nemirni nisu cinili toliko losi u prve 2 epizode, ali ovo posle je potpuna kataklizma... 

Tolika, da je tesko izdvojiti sta je i ko je gori ( *pri tom u seriji igra Kicic koji je najgori po defaultu) 

• Haha 2
Posted
On 9. 4. 2023. at 21:24, Frank Pembleton said:

Kalkanski krugovi...
Kakva smaračina...

....shiit has hit the fan.

Lausevic glumi onog izlapelog dedu za medalju... 

Jos ja gledao u cugu kk, crnu svadbu i bunar.. sve na isto sranje, posle ne znas ni koja je koja serija.. :fantom:

• +1 1
  • 1 month later...
Posted
Trag divljači, 2022.

Gledao neko?

Ne još. Ovo je sad valjda premijera.
Valjda po delu Živojina Pavlovića?
A režira njegov sin?

Posted

Gde je premijera? RTS?

Posted (edited)

Održana premijera filma "Trag divljači": Brojne poznate ličnosti "zasijale" na crvenom tepihu

Pogledajte kako je bilo na premijeri filma u MTS dvorani

Pre velike beogradske premijere, zakazane za 3. oktobar u MTS dvorani, film je imao pretpremijernu projekciju na Internacionalnom festivalu filmske režije LIFFE u Leskovcu i svečano je zatvorio Valter fest” u Mladenovcu.

https://www.telegraf.rs/pop-i-kultura/film-tv/3565001-odrzana-premijera-filma-trag-divljaci-brojne-poznate-licnosti-zasijale-na-crvenom-tepihu

Glavne likove ove filmske priče čine moćnik UDBE, disident samotnjak, dama u nevolji i ambiciozni novinar, a međusobno ih povezuje brutalno ubistvo koje te 1979. godine žestoko potresa jugoslovensku javnost.

Scenario za film "Trag divljači" potpisuje Nenad Pavlović, u saradnji sa Đorđem Milosavljevićem i Dimitrijem Vojnovim, a priča je nastala po motivima proze Živojina Žike Pavlovića, jednog od naših najznačajnijih književnih i filmskih autora.

Pored Bukvića, Manojlovića, Timotijevića i Šargin glumački postavku čine i Dragan Bjelogrlić, Milena Pavlović, Milena Radulović, Filip Šovagović i mnogi drugi.

Edited by Milosh76
Posted

cega to premijera?

ja gledao taj film prosle jeseni u novom sadu

Posted

Na Superstar TV je u subotu krenula mini-serija Trag divljači, koja ima ukupno 4 epizode.

Otprilike je to film izdijeljen na 4 dijela, sa malo ili nimalo scena koje su ispale iz filma. 

Posted
Na Superstar TV je u subotu krenula mini-serija Trag divljači, koja ima ukupno 4 epizode.

Otprilike je to film izdijeljen na 4 dijela, sa malo ili nimalo scena koje su ispale iz filma. 

Nisam znao za to film-serija...
Sad kad se prisetim i jeste bila priča da je film "u snimanju".

Uhhh ne sviÄ'a mi se to "cepkanje".
Sad sam u dilemi da li da čekam film ili da gledam seriju?