Jump to content
IGNORED

Domaće serije i prepevi

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted

Ubice 6 se zavrsile prilicno dramaticno... Bice i sedme sezone.

Ima li to kraj?
Ja odustao posle treće sezone.
  • +1 1
  • Haha 1
Posted

ja sam sad prvi put pustio ubice moga oca

lebe mekani kako očajna gluma, svih do jednog

ono izgovori tekst bez greške, i snimljeno. kakav crni ulazak u lik, kakva crna ekspresija

Posted

Takve su sve uloge Vuka Kostića. Kao da glumi isti lik u svim serijama/filmovima.

Posted

Zar se nisu kleli da je ovo poslednja sezona i da nema vise?

Jel ima gde da se pogleda 6.sezona? Mislim kiosci. :cool:

Posted
12 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

ja sam sad prvi put pustio ubice moga oca

lebe mekani kako očajna gluma, svih do jednog

ono izgovori tekst bez greške, i snimljeno. kakav crni ulazak u lik, kakva crna ekspresija

Ја сам престао да гледам у првој сезони, не због глуме него што буквално то како приказују правосуђе и односе у њему није имало благе везе са животом

Posted
17 hours ago, fusion_ said:

Ima li to kraj?
Ja odustao posle treće sezone.

kraj je kad srpska policija pobedi mafiju

dakle, dalas meat dynasty meat gute zeiten, schlechte zeiten

Posted

Jel prati neko ovo što se dešava sa ovom poslednjom epizodom serije južni vetar ?

Seriju ne gledam, ali koliko sam se informisala po twiteru doduše, jeste veće sranje i još veće ulupavanje narodnih para da bi se zajebavao taj isti narod. Šatro fikcija a mesto stvarno (gornje nedeljice).

Još jedna potvrda da ne grešim što se trudim da ne gledam ništa sa tim đubretom Bikovićem.

• +1 1
Posted

@dùda

Pogledaj poslednji post na Vučić temi, vezan je za to.

Tviter se zajebao, po ko zna koji put.

• Hvala 1
Posted

I u prosloj ili onoj pre, zaboravih, bila je prica o ekoloskim protestima i "kako se to radi"...

A u poslednjoj pominju da ni "ekolozi nisu imuni na pare", a na kraju Boldvin predaje Robertsa Rusima i nema ni e od ekologa.

Meni tu smeta sto je tacno ime mesta i "profesija"... To su mogli da promene bas.

Ima i mladi korumpirani poslanik koji smrce kokain, neodoljivo lici na Cedu Jovanovica.

Pa matori DB-ovci, pa mlade DB snage bliske Rusima...

• +1 2
Posted

Ima rupa koliko hoces, mada je sezona bolja nego film i prosla sezona.

Film je budalastina, bukvalno.

Kao sto je u Ubicama tema o kocki primarna i solidno obradjena, a mafija, stranci, albanski mafijas, frka oko Marjanovica i Jakovljevica je "sporedna" mada se provlaci kroz sve sezone.
Ocekujem da ce biti jos sezona, jer je gledanost, verovatno, velika, a tema ima koliko hoces.

Posted

Čekamo da Ubice promene još koju televiziju. Do sad su promenili samo tri.

• +1 1
Posted
2 hours ago, dùda said:

Jel prati neko ovo što se dešava sa ovom poslednjom epizodom serije južni vetar ?

Seriju ne gledam, ali koliko sam se informisala po twiteru doduše, jeste veće sranje i još veće ulupavanje narodnih para da bi se zajebavao taj isti narod. Šatro fikcija a mesto stvarno (gornje nedeljice).

Još jedna potvrda da ne grešim što se trudim da ne gledam ništa sa tim đubretom Bikovićem.

Mislim da grešiš jako, Biković je samo glumac i radi svoj posao, ne treba mu učitavati kojekakve budalaštine i saradnje sa mafijom

IMG_20230328_215526.jpg

• Haha 5
Posted

a kakve priče prate našeg bikonju? 

ne znam ništa osim da je antipatičan od prvog dana.