fusion_ Posted March 27, 2023 Posted March 27, 2023 Ubice 6 se zavrsile prilicno dramaticno... Bice i sedme sezone.Ima li to kraj?Ja odustao posle treće sezone. 1 1
kud u maglu Simoviću Posted March 27, 2023 Posted March 27, 2023 ja sam sad prvi put pustio ubice moga oca lebe mekani kako očajna gluma, svih do jednog ono izgovori tekst bez greške, i snimljeno. kakav crni ulazak u lik, kakva crna ekspresija
fusion_ Posted March 27, 2023 Posted March 27, 2023 Takve su sve uloge Vuka Kostića. Kao da glumi isti lik u svim serijama/filmovima.
Arkadija Posted March 28, 2023 Posted March 28, 2023 Zar se nisu kleli da je ovo poslednja sezona i da nema vise? Jel ima gde da se pogleda 6.sezona? Mislim kiosci.
Hamlet Strašni Posted March 28, 2023 Posted March 28, 2023 12 hours ago, kud u maglu Simoviću said: ja sam sad prvi put pustio ubice moga oca lebe mekani kako očajna gluma, svih do jednog ono izgovori tekst bez greške, i snimljeno. kakav crni ulazak u lik, kakva crna ekspresija Ја сам престао да гледам у првој сезони, не због глуме него што буквално то како приказују правосуђе и односе у њему није имало благе везе са животом
Ros Posted March 28, 2023 Posted March 28, 2023 17 hours ago, fusion_ said: Ima li to kraj? Ja odustao posle treće sezone. kraj je kad srpska policija pobedi mafiju dakle, dalas meat dynasty meat gute zeiten, schlechte zeiten
duda Posted March 28, 2023 Posted March 28, 2023 Jel prati neko ovo što se dešava sa ovom poslednjom epizodom serije južni vetar ? Seriju ne gledam, ali koliko sam se informisala po twiteru doduše, jeste veće sranje i još veće ulupavanje narodnih para da bi se zajebavao taj isti narod. Šatro fikcija a mesto stvarno (gornje nedeljice). Još jedna potvrda da ne grešim što se trudim da ne gledam ništa sa tim đubretom Bikovićem. 1
Milošica Posted March 28, 2023 Posted March 28, 2023 @dùda Pogledaj poslednji post na Vučić temi, vezan je za to. Tviter se zajebao, po ko zna koji put. 1
Milosh76 Posted March 28, 2023 Posted March 28, 2023 I u prosloj ili onoj pre, zaboravih, bila je prica o ekoloskim protestima i "kako se to radi"... A u poslednjoj pominju da ni "ekolozi nisu imuni na pare", a na kraju Boldvin predaje Robertsa Rusima i nema ni e od ekologa.Meni tu smeta sto je tacno ime mesta i "profesija"... To su mogli da promene bas. Ima i mladi korumpirani poslanik koji smrce kokain, neodoljivo lici na Cedu Jovanovica.Pa matori DB-ovci, pa mlade DB snage bliske Rusima... 2
Milošica Posted March 28, 2023 Posted March 28, 2023 @Milosh76 I meni serija držu pažnju, bez obzira na neke rupe. @Duhovnost, ljubav i med je to lepo objasnio na prethodnoj strani. 1
Milosh76 Posted March 28, 2023 Posted March 28, 2023 Ima rupa koliko hoces, mada je sezona bolja nego film i prosla sezona.Film je budalastina, bukvalno.Kao sto je u Ubicama tema o kocki primarna i solidno obradjena, a mafija, stranci, albanski mafijas, frka oko Marjanovica i Jakovljevica je "sporedna" mada se provlaci kroz sve sezone.Ocekujem da ce biti jos sezona, jer je gledanost, verovatno, velika, a tema ima koliko hoces.
fusion_ Posted March 28, 2023 Posted March 28, 2023 Čekamo da Ubice promene još koju televiziju. Do sad su promenili samo tri. 1
Nikodije Posted March 28, 2023 Posted March 28, 2023 2 hours ago, dùda said: Jel prati neko ovo što se dešava sa ovom poslednjom epizodom serije južni vetar ? Seriju ne gledam, ali koliko sam se informisala po twiteru doduše, jeste veće sranje i još veće ulupavanje narodnih para da bi se zajebavao taj isti narod. Šatro fikcija a mesto stvarno (gornje nedeljice). Još jedna potvrda da ne grešim što se trudim da ne gledam ništa sa tim đubretom Bikovićem. Mislim da grešiš jako, Biković je samo glumac i radi svoj posao, ne treba mu učitavati kojekakve budalaštine i saradnje sa mafijom 5
nisam ja Posted March 28, 2023 Posted March 28, 2023 a kakve priče prate našeg bikonju? ne znam ništa osim da je antipatičan od prvog dana.
Recommended Posts