Milošica Posted November 14, 2022 Posted November 14, 2022 11 minutes ago, bags said: Ne znam kakva bi me muka morala naterati da gledam Popadiju. 54 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Nina Senicar
bags Posted November 14, 2022 Posted November 14, 2022 @Milošica Ma kakvi. Njeno je proslo a i nema sanse da bude nesto "stvarno" zanimljivo.
Duhovnost, ljubav i med Posted November 14, 2022 Posted November 14, 2022 Јел још неком симпатична "Радио Милева", баш опуштајућа вечерња серија. Немојте смејајуће лајкове плиз, озбиљно мислим. 1
Milošica Posted November 20, 2022 Posted November 20, 2022 Vidim dosta kritika na to, ali meni se dopada kako je Aleksandar Dimitrijevic izneo ulogu Dusana Spasojevica u Klanu. 1
Fakundo Sava Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 2 minutes ago, bags said: Je li neko gledao Pad? 2
Jimmy Kowalski Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 Znaci da serija valja, cim progovara sujeta iz Sergeja..
Milosh76 Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 Nije losa, drugacija je. Mislim da je Maric pogresan izbor mada mozda je rano posle prve epizode.
Frank Pembleton Posted January 22, 2023 Author Posted January 22, 2023 Po onome što sam čuo, najveći problem ove serije će biti što se spinuje da je rađeno po istinitom događaju, i svi očekuju to, a nije baš tako...Ajd videćemo.......shiit has hit the fan.
Sandens Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 29 minutes ago, Frank Pembleton said: Po onome što sam čuo, najveći problem ove serije će biti što se spinuje da je rađeno po istinitom događaju, i svi očekuju to, a nije baš tako... Ajd videćemo... ....shiit has hit the fan. u kom smislu nije po istinitom dogadjaju? serija inace sasvim dobra, drzi paznju i maric je lepo izneo ulogu.
Frank Pembleton Posted January 22, 2023 Author Posted January 22, 2023 Žarko Laušević u tuči pucao ubio dvojicu i jednog ranio.Ako se dobro sećam....shiit has hit the fan.
Frank Pembleton Posted January 22, 2023 Author Posted January 22, 2023 u kom smislu nije po istinitom dogadjaju? serija inace sasvim dobra, drzi paznju i maric je lepo izneo ulogu.Pa kao inicijalno jeste, no ne drži se čvrsto.No rekao sam tako mi ispričali ljudi koji su radii.......shiit has hit the fan.
Recommended Posts