slepa živana Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 1 minute ago, fusion_ said: Ne znam zaista, vidi se da pokušavaju nešto drugačije. Najavna špica s naratorom, zatim ovaj format slike sa velikim "crnim trakama"... e jes drugačije. mogli su da snime i celu seriju kamerom sa poda, i to bi bilo drugačije. stvarno me zaboleo mozak. moguće da presudni uticaj ima ovo o čemu pišu forumski kritičari za druge serije... da moraju da razvuku vreme jer rade na taksimetar, pa im se radnja potpuno sjebe i više nema čovek pojma šta je gledao. humoristička serija, epizoda od pola sata, mora neka radnja da počne, da se razvije i da se raspetlja. a ovo kao neki neobjašnjivi kolaž... sa odličnim momentima, ali neupotrebljiv. 1
Jimmy Kowalski Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 3 hours ago, Filozof manijak said: Možda će demon na kraju sezone preći u Kojinog lika, ono, Twin Peaks fazon, pa zato trpimo postojanje takvog lika u seriji. Moja asocijacija bila Denzelov film Fallen. Ne bih se zacudio da kraj CS bude slican.. 1
El Guapo Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 3 hours ago, Frank Pembleton said: Ajd ipak u spojler... Hide contents Možda je prelomna tačka kupanje sa ćerkom anice dobre? Koja mu je kroz seks zadala zadatak i red poteza? A to je ćerka, ja sve mislio ona mala pirgava.
Frank Pembleton Posted November 16, 2021 Author Posted November 16, 2021 A to je ćerka, ja sve mislio ona mala pirgava.U privatnom životu, Mina Softić.BTW, ona (tj. njeno lice) se pojavljuje umesto Lj. Blagojević kad dođu kod nje na vračanje. ... Shiit has hit the fan 1
msv Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 Advokado sam slušao "u pozadini". Hoće da budu drugačiji, ali sve je nekeko bolno usiljeno. 1
fusion_ Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 Gleda li iko Felixa? Ne mogu da odlučim da li je glupo ili zanimljivo. Verovatno oboje, pa pustim u pozadini da ide. Glumačka postava jedino vadi prosek. 1
msv Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 Pavić se ne da, Junaci našeg doba S02 od 23. 11. na Superstaru
Zabalujev Posted November 17, 2021 Posted November 17, 2021 Ja se nadam da će konačna epizoda Vremena zla da prođe bez premlaćivanja Gorana Bogdana, ja ne mogu više. 3
Duhovnost, ljubav i med Posted November 17, 2021 Posted November 17, 2021 Стигао сам до 7. епизоде - "Време зла" је вероватно серија деценије, нисам јој нашао, за сада, ниједну озбиљну слабост.
Lena Posted November 17, 2021 Posted November 17, 2021 21 minutes ago, Zabalujev said: Ja se nadam da će konačna epizoda Vremena zla da prođe bez premlaćivanja Gorana Bogdana, ja ne mogu više. I ja sam to isto pomislila sinoć
bags Posted November 17, 2021 Posted November 17, 2021 14 hours ago, msv said: Pavić se ne da, Junaci našeg doba S02 od 23. 11. na Superstaru Kakva je prva sezona? Ne znam nikog da je gledao...
msv Posted November 17, 2021 Posted November 17, 2021 18 minutes ago, bags said: Kakva je prva sezona? Ne znam nikog da je gledao... Novo srozavanje jednog te istog šablona sa mlađim glumcima. Ozbiljan treš
bags Posted November 17, 2021 Posted November 17, 2021 16 minutes ago, msv said: Novo srozavanje jednog te istog šablona sa mlađim glumcima. Ozbiljan treš Koliko da uplatim za ustedjeno vreme? 1
Milošica Posted November 17, 2021 Posted November 17, 2021 1 hour ago, Zabalujev said: Ja se nadam da će konačna epizoda Vremena zla da prođe bez premlaćivanja Gorana Bogdana, ja ne mogu više. Čovek treba ih tuži.
Recommended Posts