Frank Pembleton Posted October 18, 2021 Author Posted October 18, 2021 [mention=295]Frank Pembleton[/mention] o seriji Besa - uskoro ce da krene, da li 27.11 ili tako nesto, nisam sigurna ali mogu da pitam, radila sam nesto za produkciju pa ih znam. Pa zato i pitam, mislim da je Lazarević režirao prvu sezonu, a sada više njih ali bez njega... ... Shiit has hit the fan
Arkadija Posted October 18, 2021 Posted October 18, 2021 Gde će da se emituje Besa? Jel na Superstaru?
angelada Posted October 18, 2021 Posted October 18, 2021 Hm, mi smo najvise bili u kontaktu sa Stoimenovim koji je i dalje tu, a bio je i u prvoj? Da nije vise reditelja? Mogu da se raspitam podrobnije. Sad u julu je Stoimenov snimao u Beogradu, ali oni snimaju svugde negde. Na superstaru ide sigurno jer je telekom producent, a od nacionalnih valjda Prva ali ne mogu da se zakunem.
Frank Pembleton Posted October 18, 2021 Author Posted October 18, 2021 Hm, mi smo najvise bili u kontaktu sa Stoimenovim koji je i dalje tu, a bio je i u prvoj? Da nije vise reditelja? Mogu da se raspitam podrobnije. Sad u julu je Stoimenov snimao u Beogradu, ali oni snimaju svugde negde. Na superstaru ide sigurno jer je telekom producent, a od nacionalnih valjda Prva ali ne mogu da se zakunem. Ma jeste on je tu od početka svašta nešto, al meni to uvek malo smrducka, ta fora:Ajd utabao si ti, sad ćemo da se izređamo može na automatiku...A možda se i varam pa bude ok. ... Shiit has hit the fan
angelada Posted October 18, 2021 Posted October 18, 2021 Videcemo. Ja iskreno priznajem da sam u prvoj sezoni vise gledala Dardana i onog sto ga glumi Slovenac nego sto sam se bavila serijom, pa mogu da kazem samo lepi ljudi u lepim predelima, a radnja nije bila losa:) 1
renne Posted October 18, 2021 Posted October 18, 2021 39 minutes ago, Arkadija said: Gde će da se emituje Besa? Jel na Superstaru? da
April Posted October 18, 2021 Posted October 18, 2021 Da li je neko gledao Jovanku večeras?Ekranizuju nekakav intervju Leke Rankovića iz 1981.; da li neko zna o kakvom se intervjuu radi i gde se može naći?Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk
Marvin (Paranoid Android) Posted October 18, 2021 Posted October 18, 2021 Mene večerašnja epizoda Kljuna prilično dobila. 4
Frank Pembleton Posted October 18, 2021 Author Posted October 18, 2021 Do koje su došli? Valjda ima 10?... Shiit has hit the fan
Milosh76 Posted October 18, 2021 Posted October 18, 2021 Sutra bi trebalo da je poslednja, 10ta epizoda.
Zabalujev Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 Da, sinoć pokidali. Sat i po. Svaki sekund na mestu. Sve lepo sklopljeno. Nisam znao da naši umeju onako nešto da naprave. Sad da vidimo kako će da privedu kraju. 1
Ros Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 2 hours ago, Zabalujev said: Da, sinoć pokidali. Sat i po. Svaki sekund na mestu. Sve lepo sklopljeno. Nisam znao da naši umeju onako nešto da naprave. Sad da vidimo kako će da privedu kraju. usrace po obicau. to ja onako na nevidjeno 1
Recommended Posts