Jump to content
IGNORED

Domaće serije i prepevi

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted
[mention=295]Frank Pembleton[/mention]  o seriji Besa - uskoro ce da krene, da li 27.11 ili tako nesto, nisam sigurna ali mogu da pitam, radila sam nesto za produkciju pa ih znam. 
Pa zato i pitam, mislim da je Lazarević režirao prvu sezonu, a sada više njih ali bez njega...

... Shiit has hit the fan

Posted

Gde će da se emituje Besa? Jel na Superstaru?

Posted

Hm, mi smo najvise bili u kontaktu sa Stoimenovim koji je i dalje tu, a bio je i u prvoj? Da nije vise reditelja? Mogu da se raspitam podrobnije. 

Sad u julu je Stoimenov snimao u Beogradu, ali oni snimaju svugde negde.

Na superstaru ide sigurno jer je telekom producent, a od nacionalnih valjda Prva ali ne mogu da se zakunem. 

Posted
Hm, mi smo najvise bili u kontaktu sa Stoimenovim koji je i dalje tu, a bio je i u prvoj? Da nije vise reditelja? Mogu da se raspitam podrobnije. 

Sad u julu je Stoimenov snimao u Beogradu, ali oni snimaju svugde negde.

Na superstaru ide sigurno jer je telekom producent, a od nacionalnih valjda Prva ali ne mogu da se zakunem. 
Ma jeste on je tu od početka svašta nešto, al meni to uvek malo smrducka, ta fora:
Ajd utabao si ti, sad ćemo da se izređamo može na automatiku...
A možda se i varam pa bude ok.

Posted

Videcemo. Ja iskreno priznajem da sam u prvoj sezoni vise gledala Dardana i onog sto ga glumi Slovenac nego sto sam se bavila serijom, pa mogu da kazem samo lepi ljudi u lepim predelima, a radnja nije bila losa:) 

• Haha 1
Posted
39 minutes ago, Arkadija said:

Gde će da se emituje Besa? Jel na Superstaru?

da

Posted

Da li je neko gledao Jovanku večeras?

Ekranizuju nekakav intervju Leke Rankovića iz 1981.; da li neko zna o kakvom se intervjuu radi i gde se može naći?

Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk

Posted

Mene večerašnja epizoda Kljuna prilično dobila.

• +1 4
Posted

Do koje su došli? Valjda ima 10?

Posted

Sutra bi trebalo da je poslednja, 10ta epizoda.

Posted

večeras je emitovana osma epizoda Kljuna

Posted

Da, sinoć pokidali. Sat i po. Svaki sekund na mestu. Sve lepo sklopljeno. Nisam znao da naši umeju onako nešto da naprave. 

Sad da vidimo kako će da privedu kraju.

• +1 1
Posted
2 hours ago, Zabalujev said:

Da, sinoć pokidali. Sat i po. Svaki sekund na mestu. Sve lepo sklopljeno. Nisam znao da naši umeju onako nešto da naprave. 

Sad da vidimo kako će da privedu kraju.

usrace po obicau. to ja onako na nevidjeno :D

• Haha 1