Jimmy Kowalski Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 (edited) Kad krece to na RTS? Jel ce ici paralelno ko Tajkun? edit: Sad vidim stavio Milos od 12. septembra.. Edited September 7, 2020 by Jimmy Kowalski
DragiButrose Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 Ako smem da primetim Mocvara jako losa sa wtf momentima u serijama. TD za jako siromasne.
renne Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 Bogdana previše u prvoj epizodi, i to lošeg bogdana Spoiler Jbt kori od vuka kad glumi alkoholizam
msv Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 (Telegraf.rs) Zovu ih "srpske Mućke": Stiže novi sitkom "Ljubavni zalogaji", a kreatori obećavaju smeh do suza Nova urnebesna komedijatm Milorada Milinkovića Debelog na Prvoj i Superstaru
April Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 21 hours ago, renne said: Bogdana previše u prvoj epizodi, i to lošeg bogdana Hide contents Jbt kori od vuka kad glumi alkoholizam Ne postoji serija koju Goran Bogdan ne može da usere. Za ove novije nije ni važno, ionako štancuju kao šašavi, ali Vere i zavere mu nikad neću oprostiti. 3
Frank Pembleton Posted September 8, 2020 Author Posted September 8, 2020 14 minutes ago, April said: Ne postoji serija koju Goran Bogdan ne može da usere. Za ove novije nije ni važno, ionako štancuju kao šašavi, ali Vere i zavere mu nikad neću oprostiti. Mislim da on ima "svojih 5 minuta" i bolje bi mu bilo da iskoristi to... Nisam ga gledao u fimu Otac.
Milošica Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 A ja sam mislio da jedini ne cenim Bogdanovu glumu...
Kenji Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 Goran Bogdan mi u svakom kadru kao da gledam Borisa Tadića na filmu. Em što sam, ne znam kako, prežičio da njih dvoje liče, em što mi je isti nivo glume. Žene kažu lep je pa je valjda to. Jedini koji mi je više uhajpovan na osrednjosti je Raša Bukvić. Dok ćuti izgleda kao Alija Sirotanović sa hiljadarke, kad progovori... isto!
Arkadija Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 Goran Bogdan je potpuno neartikulisan. Mumla gotovo kao Tom Hardi.
Haralampije Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 2 hours ago, Arkadija said: Goran Bogdan je potpuno neartikulisan. Mumla gotovo kao Tom Hardi. Ili kao Tihana Lazović
Frank Pembleton Posted September 8, 2020 Author Posted September 8, 2020 2 hours ago, Haralampije said: Ili kao Tihana Lazović Da jbte to mrmljanje, mada mi se kod nje cini jos izraženije
renne Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 Šta ste sad svi krenuli da ih hejtujete, a do juče u zvezde zakivali
morgana Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 goran bogdan moze da glumi samo pijanog depresivca, nista drugo mu ne polazi za facijalnom ekspresijom
Recommended Posts