Zabalujev Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 Nisam uspeo da pohvatam, da li će druga sezona Senki nad Balkanom ići samo na SBB mreži, ili će biti i na "frekvencijama"?
Frank Pembleton Posted July 6, 2019 Author Posted July 6, 2019 Nisam uspeo da pohvatam, da li će druga sezona Senki nad Balkanom ići samo na SBB mreži, ili će biti i na "frekvencijama"?Za sada na SBB... ...shiit has hit the fan...
Jumanji Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 e, je l stvarno neko dogledao seriju pet? ona je imala i neku nesreću da su se u njenom terminu dešavale neke bitne državne i sportske stvari pa nije išla baš svake subote, je l su žene spasle srpsko selo?Gledala sam do 6.-7. a onda sledecu propustila zboh obaveza no ima na netu, pa planiram da zavrsim
jorma shparga Posted August 13, 2019 Posted August 13, 2019 Vuk Draskovic i Sotra snimaju seriju o kralju Aleksandru !!! Wire da jede govna... epizodna uloga Dane D. u najavi
Frank Pembleton Posted August 13, 2019 Author Posted August 13, 2019 Vuk Draskovic i Sotra snimaju seriju o kralju Aleksandru !!! Wire da jede govna... epizodna uloga Dane D. u najavi Biće GOT: Serbian edition ... Shiit has hit the fan...
Frank Pembleton Posted August 18, 2019 Author Posted August 18, 2019 Goran Stanković and Vladimir Tagić, the creators of hit Serbian TV drama “Morning Changes Everything,” are developing a political thriller revolving around the 2003 assassination of Serbian Prime Minister Zoran Djindjic and a reporter’s investigation of the murder. https://variety-com.cdn.ampproject.org/v/s/variety.com/2019/tv/global/serbia-tv-series-zoran-djindjic-assassination-1203304676/amp/?fbclid=IwAR0e-pmlfFyHGQEpFp_n564j0nEODYpXLfAP1bhJjA0pzyu29Jbc5E9EOi8&_js_v=0.1#referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&_tf=From %1%24s&share=https%3A%2F%2Fvariety.com%2F2019%2Ftv%2Fglobal%2Fserbia-tv-series-zoran-djindjic-assassination-1203304676%2F
mustang Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 good. treba da se prica o tome. svaka im cast. veruovicu i dalje malo ko veruje, mucenik ko papagaj prica isto a jos se nisu otkrili pocinioci i nalogodavci. cia majka.
Frank Pembleton Posted August 18, 2019 Author Posted August 18, 2019 6 minutes ago, mustang said: good. treba da se prica o tome. svaka im cast. veruovicu i dalje malo ko veruje, mucenik ko papagaj prica isto a jos se nisu otkrili pocinioci i nalogodavci. cia majka. Odakle tebi da ce Burgiji da daju da pise scenario?
mustang Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 1 minute ago, Frank Pembleton said: Odakle tebi da ce Burgiji da daju da pise scenario? pa valjda ce da ga intervjuisu? fyi, burgija nije milan nego stariji brat
Frank Pembleton Posted August 18, 2019 Author Posted August 18, 2019 Just now, mustang said: pa valjda ce da ga intervjuisu? fyi, burgija nije milan nego stariji brat Bracu su zvali burgije... A sto bi ga intervjuisali?
mustang Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 Just now, Frank Pembleton said: Bracu su zvali burgije... A sto bi ga intervjuisali? izvini procita li ti link sto si okacio? sta ti je danas?! ako hoce nesto kvalitetno da urade onda moraju da budu temeljnini pokriju i taj deo prica o obezbedjenju starijeg su zvali burgija, mladjeg milance i brate nemoj da mi solis pamet oko toga kada sam bila tu , sedeli za istom stolom, izlazili na ista mesta, iste ljude poznavali....
Frank Pembleton Posted August 18, 2019 Author Posted August 18, 2019 2 minutes ago, mustang said: izvini procita li ti link sto si okacio? sta ti je danas?! ako hoce nesto kvalitetno da urade onda moraju da budu temeljnini pokriju i taj deo prica o obezbedjenju starijeg su zvali burgija, mladjeg milance i brate nemoj da mi solis pamet oko toga kada sam bila tu , sedeli za istom stolom, izlazili na ista mesta, iste ljude poznavali.... Ja ti kazem kako smo ih zvali , a oko linka... "The series examines Djindjic’s assassination and its political repercussions through the eyes of three characters – the reporter, a police inspector and a young criminal – and the impact it has on their lives. “ Veruovic moze samo da bude ovaj treci, ali ne verujem... Covek je bio telohranitelj , to sto on prica ovo ono...
Bujodrag Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 Nije bitno kakav će film biti ali kad se napravi prvi, lakše će se napraviti drugi, treći a to nam treba, da se priča o tome
mustang Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 da, da @Frank Pembleton mislim da si pobrkao nesto, al ok. bitno je da se prica o ubistvu djindjica, da se ne zaboravi
Recommended Posts