Jump to content
IGNORED

Domaće serije i prepevi

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted

Nisam uspeo da pohvatam, da li će druga sezona Senki nad Balkanom ići samo na SBB mreži, ili će biti i na "frekvencijama"?

Posted
Nisam uspeo da pohvatam, da li će druga sezona Senki nad Balkanom ići samo na SBB mreži, ili će biti i na "frekvencijama"?
Za sada na SBB...

...shiit has hit the fan...

Posted
e, je l stvarno neko dogledao seriju pet? ona je imala i neku nesreću da su se u njenom terminu
dešavale neke bitne državne i sportske stvari pa nije išla baš svake subote, je l su žene spasle srpsko selo?
Gledala sam do 6.-7. a onda sledecu propustila zboh obaveza no ima na netu, pa planiram da zavrsim
  • 1 month later...
Posted

Vuk Draskovic i Sotra snimaju seriju o kralju Aleksandru !!!

Wire da jede govna...

epizodna uloga Dane D. u najavi :wub:

Posted
Vuk Draskovic i Sotra snimaju seriju o kralju Aleksandru !!!
Wire da jede govna...
epizodna uloga Dane D. u najavi :wub:
Biće GOT: Serbian edition

... Shiit has hit the fan...

Posted

Goran Stanković and Vladimir Tagić, the creators of hit Serbian TV drama “Morning Changes Everything,” are developing a political thriller revolving around the 2003 assassination of Serbian Prime Minister Zoran Djindjic and a reporter’s investigation of the murder.

https://variety-com.cdn.ampproject.org/v/s/variety.com/2019/tv/global/serbia-tv-series-zoran-djindjic-assassination-1203304676/amp/?fbclid=IwAR0e-pmlfFyHGQEpFp_n564j0nEODYpXLfAP1bhJjA0pzyu29Jbc5E9EOi8&amp_js_v=0.1#referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&amp_tf=From %1%24s&ampshare=https%3A%2F%2Fvariety.com%2F2019%2Ftv%2Fglobal%2Fserbia-tv-series-zoran-djindjic-assassination-1203304676%2F

Posted

good. treba da se prica o tome. svaka im cast. veruovicu i dalje malo ko veruje, mucenik ko papagaj prica isto a jos se nisu otkrili pocinioci i nalogodavci. cia majka. 

Posted
6 minutes ago, mustang said:

good. treba da se prica o tome. svaka im cast. veruovicu i dalje malo ko veruje, mucenik ko papagaj prica isto a jos se nisu otkrili pocinioci i nalogodavci. cia majka. 

Odakle tebi da ce Burgiji da daju da pise scenario?

Posted
1 minute ago, Frank Pembleton said:

Odakle tebi da ce Burgiji da daju da pise scenario?

pa valjda ce da ga intervjuisu? 

fyi, burgija nije milan nego stariji brat

Posted
Just now, mustang said:

pa valjda ce da ga intervjuisu? 

fyi, burgija nije milan nego stariji brat

Bracu su zvali burgije...

A sto bi ga intervjuisali?

Posted
Just now, Frank Pembleton said:

Bracu su zvali burgije...

A sto bi ga intervjuisali?

izvini procita li ti link sto si okacio?

sta ti je danas?!

ako hoce nesto kvalitetno da urade onda moraju da budu temeljnini pokriju i taj deo prica o obezbedjenju

starijeg su zvali burgija, mladjeg milance i brate nemoj da mi solis pamet oko toga kada sam bila tu , sedeli za istom stolom, izlazili na ista mesta, iste ljude poznavali....

Posted
2 minutes ago, mustang said:

izvini procita li ti link sto si okacio?

sta ti je danas?!

ako hoce nesto kvalitetno da urade onda moraju da budu temeljnini pokriju i taj deo prica o obezbedjenju

starijeg su zvali burgija, mladjeg milance i brate nemoj da mi solis pamet oko toga kada sam bila tu , sedeli za istom stolom, izlazili na ista mesta, iste ljude poznavali....

Ja ti kazem kako smo ih zvali , a oko linka...

"The series examines Djindjic’s assassination and its political repercussions through the eyes of three characters – the reporter, a police inspector and a young criminal – and the impact it has on their lives. “

Veruovic moze samo da bude ovaj treci, ali ne verujem...

Covek je bio telohranitelj , to sto on prica ovo ono...

Posted

Nije bitno kakav će film biti ali kad se napravi prvi, lakše će se napraviti drugi, treći a to nam treba, da se priča o tome

Posted

da, da

@Frank Pembleton mislim da si pobrkao nesto, al ok. bitno je da se prica o ubistvu djindjica, da se ne zaboravi