jms_uk Posted April 4, 2019 Author Posted April 4, 2019 Aren’t we lucky?Sent from my iTelephone using Tapatalk
Marvin (Paranoid Android) Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 E jebi ga, ja se baš nadao da ću sa srpskim pasošem moći tamo gde Britanci ne mogu bez viza
Ayatollah Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 4 minutes ago, Marvin (Paranoid Android) said: E jebi ga, ja se baš nadao da ću sa srpskim pasošem moći tamo gde Britanci ne mogu bez viza Pa možeš i sada. U Kinu i Rusiju.
jms_uk Posted April 4, 2019 Author Posted April 4, 2019 Sve bolje od boljeg [emoji3]Sta fali?I u Mongoliju, i puno jos interesantnih zemalja In other news, ni Pajtonovci ne bi izmislili bolje:Sent from my iTelephone using Tapatalk
Marvin (Paranoid Android) Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 3 minutes ago, jms_uk said: Sta fali? Ćuti ti tamo, ti bi mi savetovo da idem u Kongo na quick weekend
jms_uk Posted April 4, 2019 Author Posted April 4, 2019 Ćuti ti tamo, ti bi mi savetovo da idem u Kongo na quick weekend [emoji3]Za to je mozda bolje na produzeni :pSent from my iTelephone using Tapatalk
Luther Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 11 minutes ago, jms_uk said: Sta fali? I u Mongoliju, i puno jos interesantnih zemalja In other news, ni Pajtonovci ne bi izmislili bolje: Sent from my iTelephone using Tapatalk Dobro imaju jos dosta keceva u rukavu, zemljotres, najezdu skakavaca i da im pukne guma na putu do Brexita. Blues brothers mode.
Bustin Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 On 2.4.2019. at 23:20, Marvin (Paranoid Android) said: Ja i dalje ne verujem da je Lizz Truss ministar koji odlučuje bilo šta o bilo čemu da se ljudska glupost meri gustinom, ona bi bila tačka singulariteta pre velikog praska. Gavin Williamson, what a slimy cunt. Ovo zaista ima ambicije da ide na leadership bid: Nemoj me dirati u Lizz. Ona je carica
Marvin (Paranoid Android) Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 Boli me ovo reći, ali BBC da gleda i da uči kako se vode intervjui s ovakvom đubradi:
jms_uk Posted April 4, 2019 Author Posted April 4, 2019 Mali OT: Videh Pestona u nedelju pre podne, izgleda da zivi [relativno blizu] ili u Camdenu ili K-Town...
Recommended Posts