dragance Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 ma de je bio dobar čovek...nego nema veze U poredjenju sa ovima danas (a boba mi i juce), bio je genije i pravi drzavotvorac. A Fra-Ger prijateljstvo, i to iskreno, je upravo on zacementirao.
dragance Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Član Croix de Feu i činovnik Višijevske Francuske? To je mutan deo istorije, mada ima teorija da je bio spijun za pokret otpora. Inace, da je u tome bilo vise detalja, de Gaulle bi ga vec smaknuo u proslosti ili bi zavrsio kao Papon.
Tribun_Populi Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 ma de je bio dobar čovek...nego nema veze Ne diraj mi pokojnog tetka, griješan je i on ali je od sve đece nas najviše volô. Jebe ih samo to što je anti-austerity politika PS u Francuskoj dala veoma loše rezultate. Nijedna parcijalna ekonomska politika na nacionalnom nivou, dakle samo fiskalna pošto je monetarna u rukama ECB, nemere dati rezultate ako je ne prati isto to europe-wide. U suštini je za fragile i nedovršenu EU, ovakvu kakvu je sad, čak i najbolje rešenje da se poklope ekonomske politike u ključnim državama, for better or worse. Samo da ne odudaraju.
Dr Arslanagić Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Ne diraj mi pokojnog tetka, griješan je i on ali je od sve đece nas najviše volô. Nas takve kakvi smo je mogao voleti tek pokoji desničar i naravno Tony Benn.
Dr Arslanagić Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Nijedna parcijalna ekonomska politika na nacionalnom nivou, dakle samo fiskalna pošto je monetarna u rukama ECB, nemere dati rezultate ako je ne prati isto to europe-wide. U suštini je za fragile i nedovršenu EU, ovakvu kakvu je sad, čak i najbolje rešenje da se poklope ekonomske politike u ključnim državama, for better or worse. Samo da ne odudaraju. Jeste, ali je PS fejlovao i u onom fine tunningu, koji je bio moguć, tek koliko da im glava bude iznad vode.
Tribun_Populi Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Nas takve kakvi smo je mogao voleti tek pokoji desničar i naravno Tony Benn. To ono kad je teča rek'o da dok je živ neće voditi rat protiv Srba? Mi mu u znak zahvalnosti oborili avion, mašala! Jeste, ali je PS fejlovao i u onom fine tunningu, koji je bio moguć, tek koliko da im glava bude iznad vode. Ma njima je zapala krasna uloga da se popišaju na sve ono na čemu su došli na vlast. Lose-lose situacija, bolje da su izgubili izbore 2013.
Dr Arslanagić Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Nego, jedan mali obol britanskom istupanju iz EU Foreign aid FURY: As Cumbria is devastated...YOU pay for Serbia's £1million flood defences
Tribun_Populi Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Vest je od 14.12.2015. No nebitno, obzirom da si lokalac, kad su oni postali ovoliko sitne duše? Pogubio se kosmopolitski duh imperije u bespućima europske zbiljnosti, šta?
Dr Arslanagić Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 znam da je iz 2015, pa nisu se ljudi samo probudili pre 10 dana i rekli e ajmo vanka. trovanje je trajalo i trajalo. nisam lokalac, btw, živim u Francuskoj.
Dr Arslanagić Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 To ono kad je teča rek'o da dok je živ neće voditi rat protiv Srba? Znao je tada da ima rak. (Niko od Evropljana nije hteo da vodi nikakav rat)
Tribun_Populi Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 trovanje je trajalo i trajalo. nisam lokalac, btw, živim u Francuskoj. Pardon, mislio sam da si Brit. Pa trajalo, OK, ali ovo poprima balkanske razmere.
Tribun_Populi Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Znao je tada da ima rak. (Niko od Evropljana nije hteo da vodi nikakav rat) Tetak je (bio) naš u duši. http://www.danas.rs/dodaci/nedelja/fransoa_miteran__istorija_jedne_epohe.26.html?news_id=298380
Dr Arslanagić Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Čuj, hejt na stance se periodično ponavlja, prvo su bili Irci pa Zapadnoindijci pa Pakiji, Indusi i Siki a sada Poljaci, Rumuni i Litvanci. To je jednostavno konstanta, svako malo se omakne i pametnim ljudima kako daju milijarde za izgradnju bunara u Indiji a Indija troši svoje pare na svemirski program... a gde neće trogloditima koji se napajaju na ladim izvorima Suna, Mirrora i sličnog đubreta. Velika politika i uticaj koštaju a buranija to nikad i nije mogla da razume. Ovo što se sad desilo je fejl elite.
Tribun_Populi Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 Ovo što se sad desilo je fejl elite. To mi je jasno, ali je taj okliz naišao na plodno tle, što će reći da je upravo ta elita godinama pumpala takav sentiment - što javno, što ispod žita. Hoću reći, ni oni nisu imuni na neutemeljenu nabeđenost za koju su nas godinama ubeđivali da je naš specijalitet.
Recommended Posts