Dankan Ajdaho Posted March 9, 2017 Posted March 9, 2017 Za mene je na osnovu do sada vidjenog ovo najbolja SF serija od Galaktike Jebse. Došao sam samo da ovo isto napišem, od slova do slova. Jedina nebitna zamerka je što su nekako zbrzali radnju od lansiranja Navua ka Erosu pa do rušenja na Veneru. Da su samo malo duze prikazali unutrasnjost Erosa transformisanu protomolekulom.....eh Jebse i ti. I ovo htedoh da reknem.
gervasius twinkleminkleson Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 (edited) Odlicna je serija, mada nisam neki ljubimac raspleta oko Erosa kontrolisanog od strane Lucy, to mi je nekako malo meh. Ali svejedno, jedna od boljih serija trenutno. Ja bih rekao najbolji sajfaj od galaktike, ali s obzirom da bukalno nijedan drugi nisam pogledao osim ove 2 u zadnjih 10 godina to ne znaci puno :D edit: errr, Julie, ne znam odakle mi Lucy Edited March 10, 2017 by gervasius twinkleminkleson
Dankan Ajdaho Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 Čistokrvna spejs opera. I poslednja epizoda odlična.
Filozof manijak Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 Odlicna je serija, mada nisam neki ljubimac raspleta oko Erosa kontrolisanog od strane Lucy, to mi je nekako malo meh. Ali svejedno, jedna od boljih serija trenutno. Ja bih rekao najbolji sajfaj od galaktike, ali s obzirom da bukalno nijedan drugi nisam pogledao osim ove 2 u zadnjih 10 godina to ne znaci puno :D edit: errr, Julie, ne znam odakle mi Lucy Fora je što je protomolekul koji je iskorišćen da kontaminira Eros, pre toga zarazio Džuli, iskoristio njen nervni sistem i svest da se prvobitno proširi....nešto kao pelcer u cvećarstvu...ali je zato inkorpirirao njenu svest u sebe i zauvek se promenio. Zato je i pojurio ka Zemlji, jer se Džuli "vraćala" kući... sedma epizoda: malo akcije, ali puno zapetljavanja radnje i usložnjavanje frakcija u igri. Otkriva se polako pozadina napada na Ganimedu. Ona Marskovka, marinac, postaće jedan od glavnih likova u priči, i.... ...i pridružuje se posadi broda kao novi član, u enkoj sledećoj epizodi...
Filozof manijak Posted March 11, 2017 Posted March 11, 2017 A jesu je u seriji prikazali malo više zemljofobičnom, ne sećam se da je ta njena crta toliko bila dominantna u knjizi....
Boycie Posted March 12, 2017 Posted March 12, 2017 A jesu je u seriji prikazali malo više zemljofobičnom, ne sećam se da je ta njena crta toliko bila dominantna u knjizi.... Ne nije, doduše bila je prikazana kao hardcore military i tu su crtu odlično pogodili.
elementary Posted March 18, 2017 Posted March 18, 2017 Nismo, serija zakiva Ide super i dalje . Ovi "belteri" mi malo idu na živce a trebalo bi valjda suprotno.
Filozof manijak Posted March 18, 2017 Posted March 18, 2017 Ja sam odabrao, navijam za Rosi i družinu. Ostali su frakcije. E da, Expansara zakiva!
Arkadija Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 Odlična epizoda. Protomolekul već pravi čuda na Veneri.
Razzmatazz Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 Meni je i u knjigama i u seriji najveća misterija... Holden. Svako od likova ima neki svoj okvir, svoju neku priču, specijalnost, šta god - jedino on je nekakav naivni šonja bez ičega posebnog oko njega (sem porodične strukture), koji povlači sve glup za glupim potezom, a opet se toliko toga vrti oko njega, posada ga ne prati, nego obožava itd. Mislim, wtf? Još su ga u seriji malo nabildovali u odnosu na knjigu.
Arkadija Posted March 31, 2017 Posted March 31, 2017 Ako bi neko mogao da mi pojasni šta je video na velikom ekranu onaj političar, pa je odmah otrčao kod indijke i priznao svoju umešanost u projekat sa Maoom i protomolekulom?
Mil@n Posted March 31, 2017 Posted March 31, 2017 Jebem mu miša, odgledao sam prvu sezonu, i nešto nisam uvučen a ni navuč/ić/en. :(Nije mi loše, daleko od toga, ali ne znam, nešto kao da fali..
Recommended Posts