Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš proleće 2016

Dali_man

Recommended Posts

Posted

Naravno iz ofsajda  :dry:

Mada igramo ocajno.

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Rumpelstiltskin

421

• Матрикс

419

• Constantin

383

• W.F.C.

281

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ovo je pre mahac.

Jos nisu namestili izvaljena vrata od prosle utakmice pa se ti usudi da im svirnes ofsajd.

Posted

Pa mora negde da im se vrati to što su ih pokrali u tzv derbiju

Posted

Gledam malocas na Areni iz vise uglova. Lukic istog sekunda posle kontakta gleda u mahaca koji nije odavle.

A bio ofsajd i pre toga.

Posted

Interesantno da komsije uopste ne pominju da su dali gol iz ofsajda... Namerno pogledah da vidim koliko su fer navijaci i bi sta sam i ocekivao ......

Posted

Daj ne kukajte, decko samo malo zakacio loptu. Vi pa mnogo ocete.

Posted (edited)

Bio ofsajd i pre

fe0e70b22bc4e7183d9158d6472948a4.jpg

A evo i penala...

Edited by katamaran
Posted

Bravo Acko!!!! MUNEM!!!!

Posted

Sledece je neki crveni. Ajmo Milorade.

Posted

Raul da se izvini ovome sto ga tukao. I Stevanovic Saranovu. Bem te Mazicu u dupence to vrckavo

Posted

Ja cekam Vazuru da objavi koji je posten rezultat veceras. Mozda ste jos i pobedili.

Posted

Офанзивно јако слабо одиграно. Штета. Да смо малкице озбиљнији, конкретнији, били, урадили бисмо нешто, не памтим слабији Партизан. Потврдило се да имамо врхунског голмана, апсолутно најбољег у лиги. Надам се да зарађене повреде нису озбиљније, јер ми се чини да већ имамо проблема са картонима за недељу.

Posted

Interesantno da komsije uopste ne pominju da su dali gol iz ofsajda... Namerno pogledah da vidim koliko su fer navijaci i bi sta sam i ocekivao ......

Bio je 2 metra ofsajd. Ocekivao sam vise od vas posle derbija uvek slabo igramo. 

Da se Mihajlovic nije glupirao kod onog zicera i da je dao penal otislo bi ovo na 3+ u vasoj mrezi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...