Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš proleće 2016

Dali_man

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Rumpelstiltskin

421

• Матрикс

419

• Constantin

383

• W.F.C.

281

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Na JNA u novim crvenim dresovima...a da obradujem "Keca"... dočekujemo Partizan u nedelju od 19,00 ;)

Pils Plus, a Legendi fala na lepim vestima ;)

12769497_497955437057747_459123060_n.jpg12804278_497955447057746_608283225_n.jpg

sreda                                          nedelja

Posted (edited)

Pada kvota na Praziluka, raste na Rastu

2.00   3.00   4.00 

Edited by Rumpelstiltskin
Posted

Pada kvota na Praziluka, raste na Rastu

2.00   3.00   4.00 

Hm...nije loše 1:4  ... kad "zelenaši" skidaju kvote, obrnuto srazmerno, verujem odvraćaju pažnju...ko rizikuje, taj dobija ;)

Posted

Videh i ja tu satnicu i bilo bi lepo da je ne menjaju, mada nikad se ne zna...

Koliko se secam zadnju pobedu u Lucanima nam je doneo jedan pirocanac, tako da se ja uopste ne bi bunio da se i danas nastavi trend sa nasim pirocancima u Lucanima, i pobedom naravno ;) Mada kad sve sagledam ni bodic ne bi bio nesto mnogo los realno...

Posted

Videh i ja tu satnicu i bilo bi lepo da je ne menjaju, mada nikad se ne zna...

Koliko se secam zadnju pobedu u Lucanima nam je doneo jedan pirocanac, tako da se ja uopste ne bi bunio da se i danas nastavi trend sa nasim pirocancima u Lucanima, i pobedom naravno ;) Mada kad sve sagledam ni bodic ne bi bio nesto mnogo los realno...

Marko Mancic, trenutno kapiten Radnickog Pirot  :)

Posted (edited)

Uvek sam bio za pristup korak po korak. Prvo, da obezbedimo plasman u plej-of, a posle dalje, što više. Priča o Evropi sa kratkoročnom strategijom je moguća ali je to plod incidenta. Mislim da treba kontinuirano raditi na razvoju svih segmenata u klubu, onda Evropa ne može da ne dođe, zaključak je mladog trenera sa rastućom reputacijom u Srbiji, Milanom Rastavcem.

http://www.realsanisave.com/content/rastavac-sru%C5%A1i%C4%87emo-negativnu-tradiciju-u-lu%C4%8Danima

Edited by W.F.C.
Posted

Ista startna postava kao protiv Javora..

Posted

Dobra poseta u uvek fudbalskim Lucanima

Posted

Dobra poseta u uvek fudbalskim Lucanima

Takoreci 12. igrac Mladosti.

Posted

Takoreci 12. igrac Mladosti.

nemo samo drug Majo da bude

Posted

nemo samo drug Majo da bude

Na SOS-u kaže komentator oko 1000 ljudi, dok na Mozzartu kažu, slaba poseta i jednak broj navijača...možda mu "bije sunce u oči".. ;)

Posted

Na SOS-u kaže komentator oko 1000 ljudi, dok na Mozzartu kažu, slaba poseta i jednak broj navijača...možda mu "bije sunce u oči".. ;)

На СОС-у каже добар, динамичан фудбал, на Моцарту лош, тако да биће да гледају различите утакмице...  :s_d:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...