Jump to content

FK Radnički Niš proleće 2016

Featured Replies

Zar on nije Bosanac?

Neki dodjos jeste, sve to ispod Save je isti kurac. :fantom:

Bio sam 7 dana majci u Bosnu. Lijepo bilo... ;)

Не бих да прекидам дискусију, само да обавестим да на СОС-у иде кајрон са програмом и за вечерас је планирано гостовање Милана Раставца од 21.

11947856_10207443713321068_9030805104013

Kadeti izgubili od Teleoptika, omladinci ?

• Author

Hoce neko da silji pero i otvori temu za sledecu sezonu?

Po meni jedina pozitivna stvar zavrsene sezone u ovoj propaloj ligi je Radnicki i kao navijac Vose vam zelim dalji napredak. Pomalo me ta vasa sadasnja prica podseca na dizanje Vose pre nekih desetak godina.

Takodje, potpuno razumem vasu ogorcenost u vezi postupaka Vosine uprave i generalno sam stekao slican utisak.

Izgleda da je Vosin predsednik Scepanovic (koga btw niko ziv od nas ne mirise) blizak sa smradovima u FSS-u, pa je sredio par bitnijih utakmica (pre svega u Nisu i na cmarakani) da bismo se domogli Evrope, iako je po meni ove sezone nismo zasluzili. Lalatovic je bio solidan i imao rezultate u pocetku jer je imao dobar tim, ali je tokom prelaznog roka tim i igru pretvorio u neki borac cacak, te su silni bodovi izgubljeni jer je forsirao svoje balvane u timu.

Inace, Vosa, klub, navijaci pa i generalno NS su trenutno u nekoj zoni sumraka kome se kraj ne vidi. U ovoj drzavi (za razliku u od sfrj) sampioni ne mozemo biti, jedini bljesci su uspesni izleti u evropu kao onaj prosle godine sa sampdorijom, a ova trenutna garnitura je od Vose napravila zvezdinu filijalu (kako je doslo do toga je duzxa prica), tako da nemojte biti nerealni i povezivati sadasnju upravu i njene postupke sa Vojvodinasima generalno.

Vidim da generalno vasi navijaci ne mirisu sadasnje stanje i politiku u klubu. Isao sam malo na vas forum (onaj zvanicni ili navijacnki ali nije na ppp) cisto da vidim vase vidjenje i jako sam se iznenadio pa u nekom momentu i posramio koliko ste realni i objektivni. U par navrata sam se zastideo nekih mojih komentara.

Za sada skidam kapu vama jer niste kao navijaci blizanaca koji bi sve da opravdaju samo da je u njihovu korist. Imali smo ovde i rasprava i debata koliko hoces ali oni nikoga ne kradu i sve je u redu kada osvoje titulu ili kada pobede. Najvise mi je interesantno kada se ponasaju kao da smo jednaki pa sad oni sve redom pobedjuju kao da igraju u Bundes ligi.

Ja sam za fer plej i sada kada rastemo i posle. Isto bih se ponasao kao i vi prema upravi kada bi radila to sto vasa radi. Medjutim to ne menja moj stav prema FK Vojvodini dok sam klub ne promeni politiku...

Hoce neko da silji pero i otvori temu za sledecu sezonu?

Ajmo Dali, 

ti si taj pesnik slomljenog srca, mirisnih polja i cvetnoga maja. Udri.

Javi Radivoju da kljuca.

Edited by Rumpelstiltskin

• Author

Ajmo Dali, 

ti si taj pesnik slomljenog srca, mirisnih polja i cvetnoga maja. Udri.

Ma nije problem neg da ne ispadne da ista "ekipa" zavodi diktaturu na ovoj temi  <_<

Sumirajte sezonu jos veceras pa cemo sutra da otvaramo novu. U medjuvremenu ako se javi dobrovoljac voljan da mu prepustim stafetu otvaranja, nek se javi  :P

Ma nije problem neg da ne ispadne da ista "ekipa" zavodi diktaturu na ovoj temi  <_<

Sumirajte sezonu jos veceras pa cemo sutra da otvaramo novu. U medjuvremenu ako se javi dobrovoljac voljan da mu prepustim stafetu otvaranja, nek se javi  :P

Ti il Legenda, ne menjamo crkvu tako lako... :fantom:

Edited by W.F.C.

Legenda izgleda otiso na Lastovo

Legenda izgleda otiso na Lastovo

Il u forumsku penziju? 

• Author

Bas ste nasli u koju ce crkvu da se molite  :lolol:

Il u forumsku penziju? 

Odebljali prsti

Legenda smesta da se vrati. Forum nije isti bez njega. On je koliko ja znam najstariji forumas i jedan od zasluznih sto se ovaj forum razvijao i stigao dovde dokle je stigao ukljucujuci i forum sa koga smo prebegli.

Mislim da bi on trebao kao u stara vremena da preuzme stafetu tj. da je vrati u svoje vitrine ;)  Ja  glasam za njega.... Ajde jedan apel da se vrati ako je otisao!!! Nije mu prvi put al toj je nase kuce, zna si ono gde mu je dom :D

Sto se sumiranja tice, mislim da smo sve sumirali.

Edited by MaErAkLoIJA

Guest
This topic is now closed to further replies.