W.F.C. Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 (edited) Treba ovu sezonu preziveti, ovo toplo - hladno nase. Jebes Evropu, nek pobedjuju, to se trazi. Ma da mi je samo svake sezone po 7 - 8 puta 2:0, 3:0 kuci... Da se malo opustimo i to je to. Koj gi klacka koske na Beogradjani i Novosadjani, nismo mi ta mafija i ne treba ni da budemo. Nadam se da posle ovakve sezone konacno napravimo neki transfer, zasluzili smo... Edited May 7, 2016 by W.F.C.
Rumpelstiltskin Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 (edited) Treba ovu sezonu preziveti, ovo toplo - hladno nase. Jebes Evropu, nek pobedjuju, to se trazi. Ma da mi je samo svake sezone po 7 - 8 puta 2:0, 3:0 kuci... Da se malo opustimo i to je to. Koj gi klacka koske na Beogradjani i Novosadjani, nismo mi ta mafija i ne treba ni da budemo. +1 Ce ti traze prevod ovi s druge strane zida Edited May 7, 2016 by Rumpelstiltskin
W.F.C. Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 Jebala ih Vojvodina i njena serija, jebala ih par kola kvalifikacija, za njih moze i transferi i da ostanu bez pola tima za debele pare i da opet uzmu pare od UEFE za ucesce, pa mislim jebi ga u dupe. A mi da ostanemo veliki grad malih ambicija...
MaErAkLoIJA Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 Samo nastavite ovako na gostovanjima Mi i kuci ovako igramo
Rumpelstiltskin Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 Samo nastavite ovako na gostovanjima Kronose, jebivetru matori, oli na proslavu titule 21.5. ?
kronostime Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 Kronose, jebivetru matori, oli na proslavu titule 21.5. ? Izbacio bi sudija i mene, i matorog i Grofa djuture zbog pcovanja
Rumpelstiltskin Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 Izbacio bi sudija i mene, i matorog i Grofa djuture zbog pcovanja Ma ja reko da damo podrsku na nasinci, neje Rakovica podaleko, al ako je zbog pcovanje, batali ...
Dali_man Posted May 7, 2016 Author Posted May 7, 2016 Verovatno nebitna pobeda za plasman u Eropu al ko ga jebe. Srce mi je puno. SAMPIONI!!! :ziga: I da se malo ispravim, zelim da Borac oduci od fudbala sledece kolo onu prevaru od kluba, pa ako se kojim cudom oni docepaju Evrope, sve najbolje
Rumpelstiltskin Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 Verovatno nebitna pobeda za plasman u Eropu al ko ga jebe. Srce mi je puno. SAMPIONI!!! :ziga: I da se malo ispravim, zelim da Borac oduci od fudbala sledece kolo onu prevaru od kluba, pa ako se kojim cudom oni docepaju Evrope, sve najbolje Sta sekiras, dve vezane pobede protiv blizanaca gode dusi vise nego li plasman u jbn Jevropu ;)
Dali_man Posted May 7, 2016 Author Posted May 7, 2016 Sta sekiras, dve vezane pobede protiv blizanaca gode dusi vise nego li plasman u jbn Jevropu ;) Mudro zboris.
Матрикс Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 Pet projektila sravnilo Brdo sa zemljom! Brutalan odgovor Nišlija na rezultat iz Ljutice Bogdana http://www.mozzartsport.com/vesti/pet-projektila-sravnilo-brdo-sa-zemljom-brutalan-odgovor-nislija-rezultat-iz-ljutice-bogdana/134875
Rumpelstiltskin Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 Cekam kapetan da se pojavi. Ljubimac mu naceo brdjani danas ...
Recommended Posts