Dali_man Posted May 7, 2016 Author Posted May 7, 2016 Ako Borac ne proda utakmicu.... Onda ce biti najveci favoriti za 4. mesto...
kronostime Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 Ako Borac ne proda utakmicu tj njihov trener jer ja sumnjam da ga Vojvodina placa obzirom da Borac nema kintu i da je zbog toga Kosan i otisao na zimu pod izgovorom zdravstveni problemi, daleko od kuce, znaci ako ne proda mozemo necemu da se nadamo jer Vojvodina je najslabije odigrala protiv takvih timova. Naravno mi mora da dobijemo Partizan koji nam je veliki duznik i koji ce doci umoran posle kupa. Problem ce biti najveci u nasim glavama jer kad treba da prelomimo u nasu korist mi se useremo.... Tisina, tamo :P
Dali_man Posted May 7, 2016 Author Posted May 7, 2016 Tisina, tamo :P Oooo, dobro nam dosao u goste. I opet s prazne ruke...
Entrenador Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 (edited) Bezi b spavaj tamo. Upropasti nas cvecki prvak Videh......inače, mog zamislim kakva će utakmica s Partizanom da bude... :D Ako Borac ne proda utakmicu tj njihov trener jer ja sumnjam da ga Vojvodina placa obzirom da Borac nema kintu i da je zbog toga Kosan i otisao na zimu pod izgovorom zdravstveni problemi, daleko od kuce, znaci ako ne proda mozemo necemu da se nadamo jer Vojvodina je najslabije odigrala protiv takvih timova. Naravno mi mora da dobijemo Partizan koji nam je veliki duznik i koji ce doci umoran posle kupa. Problem ce biti najveci u nasim glavama jer kad treba da prelomimo u nasu korist mi se useremo.... Kosan je trener Borca :) Mislim da njemu nije frka za pare :D Edited May 7, 2016 by Entrenador
Rumpelstiltskin Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 Tisina, tamo :P Partizan ga pusi u Milanovcu i na Cairu, pa ce dobro da nam posluzi u pripremnim takmicama za Jevropu :P
kronostime Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 Oooo, dobro nam dosao u goste. I opet s prazne ruke...
MaErAkLoIJA Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 ko dade peti zena kaze Djuricko a ja nacuo Marjanovic??? Zadrzah se u klonju Nagradno pitanje... kako dovesti Kronosa na temu???
Dali_man Posted May 7, 2016 Author Posted May 7, 2016 (edited) Ovo s ovaj nas Radnicki postaje sizofrenija. 54' Andrej Apostolović nije lepo zahvatio loptu, koja odlazi daleko od gola Neke stvari su ipak konstanta :D Edited May 7, 2016 by Dali_man
Rumpelstiltskin Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 Neke stvari su ipak konstanta :D Mislim stvaaaaaarno
Recommended Posts