Rumpelstiltskin Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 Rasta i Lalat glavni kandidati za U21 klupu Novo rukovodstvo FSS ima u planu da izvrši promenu i na ovoj poziciji, a kao glavni kandidati za selektora Orlića figuriraju Nenad Lalatović i Milan Rastavac Posle Radovana Ćurčića, koji je u sredu napustio klupu seniorske reprezentacije Srbije sledeći je Tomislav Sivić. Prema pisanju ”Sportskog žurnala” selektor mladih je na izlatnim vratima.Novo rukovodstvo FSS ima u planu da izvrši promenu i na ovoj poziciji, a kao glavni kandidati za selektora Orlića figuriraju Nenad Lalatovići MilanRastavac. S obzirom da se prvenstvo bliži kraju, verovatno će u FSS sačekati rasplet, da bi imenovali naslednika Tomislava Sivića. U prevodu, ko izadje u Evropu, dobija funkciju. Ulozi se povecavaju.
Captain_Darling Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 И шта сад, морамо да навијамо за Лалатовића ????
Матрикс Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 U prevodu, ko izadje u Evropu, dobija funkciju. Ulozi se povecavaju. Зашто мислиш да Европа има везе са одабиром селектора? Чека се да се заврши првенство, да се тренери посвете клубовима, а не око посла у ФСС. Лично бих волео, ако Раставац одлази, да оде на овај начин, у неку од репрезентација.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 Ili jos bolje da ostane kod nas, i pored toga vodi u21 repku, ako je ikako moguce...
Rumpelstiltskin Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 Зашто мислиш да Европа има везе са одабиром селектора? Чека се да се заврши првенство, да се тренери посвете клубовима, а не око посла у ФСС. Лично бих волео, ако Раставац одлази, да оде на овај начин, у неку од репрезентација. Neam pojma da li ima ili ne, ali mislim da je zbog Lalatove neartikulisanosti i nekulture, klupa bliza Rasti. Mislim, svakakvi debilcici su provejavali kroz U selekcije, ali mislim da bi jedan pravi debil na klupi Orlica bilo previse, cak i za gospodu kakava je u FSS.
Матрикс Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 mislim da je zbog Lalatove neartikulisanosti i nekulture, klupa bliza Rasti. Слажем се. Иначе квота за данашњи кец у Нишу је по мени прениска. Морало је то преко 2 да иде. Што не значи да их неће ицепимо и овако. 1.60 3.35 6.25
MaErAkLoIJA Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 Kvota je niska zato sto nece da im igra pola tima a mi smo dve utakmice kompletni i primetno je koliko bolje igramo kada smo u full sastavu tj kada su matori svi na broju.
merosina Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 Hvala Vozdovcu sto je odigrao za nas i sto je otkinuo 2 boda Vosi. Marijanovic @@@@@@@@@
Captain_Darling Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 Немам коментар, само имам нови аватар :0.6:
Captain_Darling Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 http://www.mozzartsport.com/vesti/nis-ovo-ne-pamti-pet-komada-sase-marjanovica/134131
Recommended Posts