Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš proleće 2016

Dali_man

Recommended Posts

Posted

http://www.youtube.com/watch?v=e0EtHWqPmeY

Jeste da je youtube snimak i da su mladje kategorije u pitanju, ali se vidi da decko ume da povuce loptu napred, predribla igraca. Ne ocekujem da veze po terenu ali imas 18 godina i dobio si priliku da budes prvotimac u prvoligaskom klubu na poziciji pleja. Kad ces da pokazes talenat ako ne tada??? Nek bude najgori na terenu al nek se odvazi da proba prodor, dribling...

Ja se uvek setim Radeta Manica, kad je dosao Iz Pirota u Nis, prve polusezone nema ko mu sa tribina nije psovao sve zivo, najgori igrac na terenu, ne moz se sastavi sa loptom. Al tvrdoglavo magare nikad taj nije bezao od lopte, uporan da probija po krilu, sutira. Posle se nadavao golova. Nakon Piksija i Ramba nas, verovatno, najbolji igrac od sredine '80-ih do danas.

Prelaz iz omladinskog u seniorski fudbal je ogroman, narocito za igraca koji je dosao iz manje sredine. Zato je svim klincima ovo period prilagodjavanja i fala bogu da imaju ovoliko prostora da se razigraju i naviknu na prvoligaski fudbal. Ne treba im skidati glave kako god igrali, samo od Krstica ocekujem malo vise odvaznosti kad ima loptu u nogama.

1: Meni se cini da Krstic ima ulogu defanzivnog veznog,a ne pleja . Plej u Rastinoj postavci cinimi se Marijanovic. 

2:Apsolutno se slazem,mora da proba dribling.Pre svega se osvrnuti na Apostola...Decko izgubices prvu,drugu loptu,ali treci put ces ga proci...Tako se dize samopouzdanje. 

3:Isto se slazem ako si bio dobar u omladincima da mozes da se ne snadjes u seniorskom fudbalu...Primeri Filip Jankovic,Simic Zvezda..Danilo Pantic,Radonjic PFC 

4:Ali ipak sam pod dojmom da je ovo druga liga talenata misleci na Mrku,Balotelija,Apostola

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Rumpelstiltskin

421

• Матрикс

419

• Constantin

383

• W.F.C.

281

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

1: Meni se cini da Krstic ima ulogu defanzivnog veznog,a ne pleja . Plej u Rastinoj postavci cinimi se Marijanovic. 

2:Apsolutno se slazem,mora da proba dribling.Pre svega se osvrnuti na Apostola...Decko izgubices prvu,drugu loptu,ali treci put ces ga proci...Tako se dize samopouzdanje. 

3:Isto se slazem ako si bio dobar u omladincima da mozes da se ne snadjes u seniorskom fudbalu...Primeri Filip Jankovic,Simic Zvezda..Danilo Pantic,Radonjic PFC 

4:Ali ipak sam pod dojmom da je ovo druga liga talenata misleci na Mrku,Balotelija,Apostola

Organizatorske sposobnosti igre Marjanovica, su otprilike nivo Ace golmana. Jednom limitiran igrac ali i kao takav je on nas najstandardniji prvotimac, postao to i pre Raste. Davao neke bitne golove, asistencije... U tom kontekstu bi voleo da postanu i igrace koje si nabrojao. OK nisu "vrh" ali veoma upotrebljivi igraci koji ce biti standardni u timu koji je u gornjem delu tabele.

Posted

Dali-man@ Slazem se. Sad bi uprava trebala da napravi pametan prelazni rok,ako nam kane neka kinta od Tomketa i Ace golmana. Sto se mene tice voleo bih da vidim S.Jovanovica iz Lucana i N.Marinkovica iz Vozdovca,Pa i Poparu,ali STa BI BILO KAd BI BILO. Zanima me sta je da PP Njegosem ? Jel on igrac Radnickog ili ne ?

Posted

Dali-man@ Slazem se. Sad bi uprava trebala da napravi pametan prelazni rok,ako nam kane neka kinta od Tomketa i Ace golmana. Sto se mene tice voleo bih da vidim S.Jovanovica iz Lucana i N.Marinkovica iz Vozdovca,Pa i Poparu,ali STa BI BILO KAd BI BILO. Zanima me sta je da PP Njegosem ? Jel on igrac Radnickog ili ne ?

Сећаш се да нисмо могли ниједног играча да региструјемо у току прелазног рока? Сви договори су пали у воду, па тако и договр са Петром Петровићем.

Posted

Alarm za uzbunu je odavno upaljen, samo zahvaljujući stručnom štabu na čelu sa Rastavcem Radnički nije u borbi za opstanak(u plej autu). Izvukao je maksimum maksimuma.

Posted

Istina Entrenadore, lepo covek reko posle prvog prolecnog kola i pobede nad Javorom 2-0 da je prikazana igra i rezultat preko realnih mogucnosti ovog tima. Sad, sto si neki pustase filmove od LE, nek zahvale svojoj kratkovidosti. Steta samo sto ce na kraju da ostane gorak ukus jedne, ipak moramo priznati, uspesne sezone.

Posted (edited)

Opet nocna utakmica, sajt Superlige kaze subota u 19h... Inace koliko vidim nema nista od nekog eventualnog prenosa sa gostovanja do kraja sem Zvezde u zadnjem kolu. Prenose po kolu dve utakmice prugastih plus jednu iz plej - auta.

Edited by W.F.C.
Posted (edited)

ALEKSANDAR JOVANOVIĆ VIDI POBEDE POSLE TRI PORAZA

Nismo zaboravili da igramo, šest bodova kod kuće vraćaju nas u igru – veruje kapiten Nišlija

http://sport.rs/36874-sanjam-evropu/

1.85       3.25        4.30

Edited by Матрикс
Posted

Sta je bilo danas na utakmici sa Ozrenom?

Posted

Aca golman na svojoj fb stranici objavio:

Kako prenose Kipranski mediji,trener AEL-a iz Limasola je bacio oko na našeg golmana Aleksandra Jovanovića.Kako piše u ovim njihovim vestima,trener će biti na utakmici Radnički Niš-Voždovac i posmatrati našeg golmana.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...