bios Posted April 6 Posted April 6 2 minutes ago, Filozof manijak said: A gde da nađemo meksičku kocu? U Hondurasu? Ima u Teksasu
VoodooDerina Posted April 6 Posted April 6 3 hours ago, Tsai said: Ju, strasno. Tako zdravo i nadasve kvalitetno pice su poceli da truju zasladjivacima Ma briga me za "zdravost" 😁 meni je ukus svih tih zaslađivača više nego odvratan. Inače mi ne bi ni palo na pamet da gledam sastav. Sve češće ih ima i u voćnim "sokovima", odnosno nektarima kako iz zvanično zovu.
189- Posted April 7 Posted April 7 naucno je dokazano da je pepsi max najbolji napitak od svih tih kola.
jms_uk Posted April 7 Posted April 7 On 6.4.2024. at 5:05, bios said: Ovako ću samo da se zlopatim u saobraćaju Ja sam bio u USA za proslu, leta 2017 - povratak iz Salema (Oregon) do Portland aerodroma je trajao, IIRC, nekoliko sati (umesto 1h). I-5 je bio parking od 4-5 traka.
bios Posted April 8 Posted April 8 3 hours ago, jms_uk said: Ja sam bio u USA za proslu, leta 2017 - povratak iz Salema (Oregon) do Portland aerodroma je trajao, IIRC, nekoliko sati (umesto 1h). I-5 je bio parking od 4-5 traka. Svuda su displeji gde piše da je zabranjeno parkiranje u trakama i na sholderu. Ali najjači su mi likovi koji na livadu pored autoputa parkiraju van na kojem piše OFFICIAL ECLIPSE PARKING LOT
jms_uk Posted April 8 Posted April 8 4 hours ago, bios said: Svuda su displeji gde piše da je zabranjeno parkiranje u trakama i na sholderu. nije bukvalno bio, nego smo se toliko sporo kretali 4 hours ago, bios said: Ali najjači su mi likovi koji na livadu pored autoputa parkiraju van na kojem piše OFFICIAL ECLIPSE PARKING LOT ja sam tada bio na nekoj livadi, ali je tu bilo organizovano (klopa, wc, suveniri itd. )
bios Posted April 8 Posted April 8 @jms_uk Pa Amerika, ovde se od svega pravi spektakl Evo samo što nije, ali oblačan dan jbg
Mercuzzio Posted April 8 Posted April 8 (edited) Evropski gradovi koji imaju metro Edited April 8 by Mercuzzio 2 2
smooth.Op Posted April 8 Posted April 8 3 hours ago, Mercuzzio said: Evropski gradovi koji imaju metro Je l' plakao gradonačelnik Beograda što Malaga ima metro?
Recommended Posts