vememah Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 Gastarbajtersko pakistansko (i indijsko) prezime Kan najčešće u Saudijskoj Arabiji i Kataru.
Delija67 Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 Kumar na Fidziju, takodje dodjosi iz Indije
francuski sobar Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 (edited) Meni je Horvat u Hrvatskoj zanimljivo. Iz dogogodišnjeg života u istoj bez greške sam pogodio 10-ak najčešćih prezimena Kovač (Kovačević, Kovačić), Babić, Marić, Tomić, Vuković, Marković, Petrović, Jurić... ali nikad nisam upoznao ni jednog Horvata. O Bosni da i ne govorim. Izgleda da su svi ono baš skoncentrisani u neznam Međiumurju il tako negde. Edited November 30, 2019 by francuski sobar
pasha Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 2 hours ago, francuski sobar said: Meni je Horvat u Hrvatskoj zanimljivo. Iz dogogodišnjeg života u istoj bez greške sam pogodio 10-ak najčešćih prezimena Kovač (Kovačević, Kovačić), Babić, Marić, Tomić, Vuković, Marković, Petrović, Jurić... ali nikad nisam upoznao ni jednog Horvata. O Bosni da i ne govorim. Izgleda da su svi ono baš skoncentrisani u neznam Međiumurju il tako negde. Zar Horvat nije madjarizovano prezime-Horvát? Kao sto je Tóth madjarizovani Slovak ili Rac-Srbin
Kampokei Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 Mislim da je Horvat medju najcescim i u Madjarskoj i Slovackoj. A, zanimljivo, ima i Horvata Srba, i to medju hrvatskim Srbima. Namibija - Johannes. Nek su sto puta bili nemacka kolonija, ne bih nikad pogodio.
pasha Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 (edited) Toth(Slovak) je pristunije ali ima dosta i Horvata sto nije cudno da su dugo vladali nad Hrvatima. Ali moram reci da mi je iznenadjenje da je u Hrvatskoj to najpopularnije prezime. Mislim da je to neka greska. Takodje mislim da je u Srbiji najpopularnije Popovic, mada Jovanovic i Petrovic su tu negde. Edited November 30, 2019 by pasha
čekmeže Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 10 minutes ago, Kampokei said: Mislim da je Horvat medju najcescim i u Madjarskoj i Slovackoj. A, zanimljivo, ima i Horvata Srba, i to medju hrvatskim Srbima. Namibija - Johannes. Nek su sto puta bili nemacka kolonija, ne bih nikad pogodio. Više su to Holanđani, Zuidwest-Afrika je bila od ww1 do 90.
Meazza Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 Ma gde Popovic najpopularniji, to cak nema ni logike (poreklo prezimena). Ja se ni ne secam da znam nekog Popovica.
levi Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 hoćeš da kažeš da su u pitanju procene, a ne podaci? https://forebears.io/about
Meazza Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 Pa evo podaci za Popovic. Kao sto rekoh, nema sanse da je na mestu br. 1. Place Incidence Frequency Rank in Area Serbia 49,977 1:143 9
levi Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 23 minutes ago, Meazza said: Pa evo podaci za Popovic. Kao sto rekoh, nema sanse da je na mestu br. 1. Place Incidence Frequency Rank in Area Serbia 49,977 1:143 9 pa nije u Srbiji, nego u CG. sad tek vidim da odovaraš na ono gore ne razumem kako to komentarišete neke podatke na osnovu sopstevnog osećaja. kao, nema šanse, mora da je neka greška, jebeš podatke koje je neko sakupio i analizirao
Meazza Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 2 hours ago, pasha said: Takodje mislim da je u Srbiji najpopularnije Popovic, mada Jovanovic i Petrovic su tu negde. Odgovaram na ovo. Misljenjem odgovaram na misljenje koje osporava gore navedene podatke.
pasha Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 Ja sam pomesao ovo sa jednom drugom mapom sa prezimenima
Recommended Posts